Miesten Ykköspesistä

08.08.2020

LP - Kannus klo 16.00

Pelipaikka: Loimaan Pesäpallostadion
Liput: 10 €, eläkeläiset / opiskelijat 8 €
Lopputulos: 0-1 (1-1, 0-1)

Ennakko

KANNUS KOTONA

Heinäkuun alussa Loimaan Palloilijat pelasi kauden vaisuimman pelinsä vierasottelussaan Kannusta vastaan. Ensi lauantaina LP:llä on paikka näyttää, että se osaa pelata parempaa pesäpalloa myös keskipohjalaisia vastaan.

 

Kannuksessa LP sai vain neljä kolmostilannetta, mutta oli silti pelissä mukana aina toisen jakson kolmanteen vuoropariin saakka. Silloin Kannuksen jokeri Joonas Riihimäki teki aluksi hieman onnella ja sitten hienolla kolmospuolen puhkaisullaan tarvittavat juoksut kotivoittoon.

 

Kannus on heinäkuun alun kohtaamisen jälkeen pelannut kuusi ottelua, joista se kerännyt yhteensä neljä pistettä. Neljästä kotiottelustaan se on saanut yhden pisteen Sotkamoa vastaan, ja vieraskentällä on tullut sen ainoa voitto, kun Simo kaatui kotonaan 0-2.

 

LP:n saldo vastaavalla ajanjaksolla on yhdeksän ottelua, kolme kolmen pisteen voittoa, kuusi tappiota, joista kuitenkin neljästä ottelusta mukaan tarttui jokaisesta yksi piste. Heinäkuu ja elokuun Oulu- ja Alavus-pelit toivat yhteensä kolmetoista pistettä.

 

Kannus saa kiittää Loimaan seutua siitä, että se ylipäätään pääsee pelaamaan Ykköspesistä tällä kaudella. Putoaminen suomensarjaan tapahtui viime syksynä, mutta Pöytyän Urheilijoiden luovuttua Ykköspesispaikastaan, sitä tarjottiin aluksi Ylivieskalle. Siellä katsottiin joukkueen kokoamisen olevan vielä siinä vaiheessa, että vauhtia on välillä parempi ottaa kolmannelta sarjatasolta. Seuraavaksi halukkuutta kysyttiin Kannuksesta, jossa vastaus oli myönteinen.

 

Tällä kaudella Kannuksen juoksuista on vastannut lähinnä parivaljakko Tuomo Rautio (0+10) ja Joonas Riihimäki (0+8). Aleksi Alanko on lyönyt kuusi juoksua viidessä pelaamassaan ottelussa. Kaikkiaan Kannus on tehnyt Ykkössarjassa tähän mennessä 57 juoksua ja päästänyt niitä eniten koko sarjassa (79).

 

Etenijöistä Konsta Launonen menee varmasti kentälle. Myös vaihtolyöntipeli hänen jälkeensä on Uralla onnistunut kohtuullisesti.

 

Eetu Isohanni on joukkueensa tukipilareita sekä kolmoskopparin tontillaan että etenijä/vaihtajaroolissaan. Isohanni on tuonut 11 juoksua ja on yhdessä Joel Salmelan kanssa myös kärkilyöntitilastossa joukkueensa parhaita.

 

Loimaa lähtee otteluun kirkastamaan kilpeään. Nyt on hyvä paikka näyttää, että Uraa vastaan saadaan koneet kunnolla käyntiin ja pisteitä pystytään ottamaan Oulun, Haminan, Alajärven, Sotkamon, Simon ja Alavuden lisäksi myös Kannuksesta.

 

Miesten Ykköspesistä

LP-Kannuksen Ura

la 8.8. klo 16.00

Loimaan pesäpallostadion

TERVETULOA!

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia