Miesten Ykköspesistä

10.06.2023

LP - Alavus klo 16.00

Pelipaikka: Loimaan pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 1-2 (2-3, 6-1, 0-3)

Ennakko

LAUANTAINA TÄRKEÄ PELI

Loimaan Palloilijoiden alkukausi on tuonut seitsemästä pelistä kolme pistettä. Sarjasijoitus on valahtanut viimeiseksi, mutta yhdellä kolmen pisteen voitolla sijoitus nousisi tasaisessa häntäpäässä jopa kahdeksan parhaan joukkoon. Lauantaina kurssin kääntäminen on mahdollista, kun vastaan asettuu Alavuden Peli-Veikot.

 

Alavus on sarjassa yhdeksäntenä, mutta vain yhden pisteen Loimaata edellä. Alavus on pelannut kuusi ottelua. Sarjan erikoisuuksiin kuuluu, että näistä kuudesta pelistä kolme on ollut paikallispelejä Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Näistä peleistä Alavus on myös ottanut ainoat voittonsa, kun se aluksi voitti Seinäjoella 1-2, ja myöhemmin kotonaan 1-0. Kiriä ja Puijoa vastaan käymänsä ottelut se hävisi.

 

LP:n otteissa on näkynyt räväkän alkukauden jälkeen pientä puutumista. Toisaalta neljä viimeistä ottelua on käyty haastavissa olosuhteissa, kun lyöntipeliä ovat haitanneet kylmyys, sade ja kovat tuulet. Kauden avauksessa nähtyjä läpilyöntejä ja kunnareita on vaikea tehdä, kun pallot ovat kylmiä ja tuuli on vastainen.

 

Lauantaiksi on luvattu lämpimämpää keliä, mikä voisi antaa mahdollisuuden reippaampaan lyöntipeliin.

 

Alavus ei ole alkukaudesta myöskään varsinaisia juoksujuhlia järjestänyt. Se on tehnyt peleissä keskimäärin 3,5 juoksua per ottelu. Kotiutusvastuuta on sälytetty erityisesti nuorelle Lauri Juurakolle sekä kokeneimmille Miika Anttilalle ja Mikko Hakomäelle. Ruuti on kuitenkin ollut märkää myös Etelä-Pohjanmaalla.

 

Lauantaina klo 16.00 alkavassa ottelussa nähdään, pystyykö kesäaurinko sulattamaan kummankin joukkueen sisäpelin vai aukeavatko lyöntipelin solmut vain toiselta joukkueelta.

 

Jännittävä taisto pisteistä joka tapauksessa luvassa. Tervetuloa!

 

Miesten Ykköspesis

la 10.6. klo 16.00

Loimaan pesäpallostadion

LP-Alavuden Peli-Veikot

Otteluisäntänä Loimaan Laatuauto

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet