Miesten Ykköspesistä

19.06.2021

LP - Kannus klo 16.00

Pelipaikka: Loimaan Pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 2-1 (3-5, 4-2, 2-0)

Ennakko

MIRO MÄRSYLÄN KASVATTAJASEURA LAUANTAINA LOIMAALLE

 

Ensi lauantaina LP:n kotiottelut jatkuvat, kun pesäpallostadionille saapuu Kannuksen Ura. Viime kaudella loimaalaiset hävisivät molemmat ottelunsa keskipohjalaisia vastaan. Täksi kaudeksi LP:n väreihin vaihtanut Kannus-kasvatti Miro Märsylä muistaa hyvin varsinkin helteisen ottelun Loimaalla.

 

- Olin silloin kärkenä, ja kentällemenot onnistuivat hienosti. Vaihtolyöjien onnistumisprosentti olikin sitten jotain muuta. Lukematon määrä vaihtolyöntilaittomia, ja minä sain ravata pesävälejä edestakaisin. Olin ottelun jälkeen aivan puhki.

 

Viime vuonna peli oli elokuussa, ja mittari näytti +27 astetta. Näyttäisi siltä, että samanlaiset olosuhteet ovat kentällä myös ensi lauantaina. Joukkueiden kärkimiesten harras toive on varmasti nytkin, että vaihtolyönnit pysyisivät kenttärajojen sisäpuolelle, jotta rasitus pysyisi edes siedettävissä lukemissa.

 

Miro alkaa alaraajaongelmiensa jälkeen pikkuhiljaa olla sillä tasolla, että pelipaikka aloituksessa on realismia. Torstaina Alavudella paikka polttolinjasta on jo mahdollinen. Pelinjohtaja Joni Kalttosen sinisestä vihkosta löytyy viimeistään lauantaiaamuna tieto siitä, jatkuvatko nykyisen tamperelaisen pelit myös lauantaina.

 

- Kannus on ennen kaikkea tasainen joukkue. Sisäpelissä on monta kaveria, jotka pystyvät sekä vaihtamaan että kotiuttamaan, kuvaili Märsylä entisiä pelikavereitaan.

 

Kannuksen peli on ollut hyvässä kuosissa. Siitä kertoo se, että joukkue on ottanut vähintään yhden pisteen kaikista neljästä käymästään ottelusta. Voittopelit olivat Laukaata ja Simoa vastaan. 1-2-tappiot on koettu Oulua ja Lohea vastaan.

 

Keskipohjalaisten vaarallisimmat lyöjät ovat olleet Ylivieskan Kuulan kasvatit kolmosvahti Joel Salmela ja jokeri Tuomo Rautio. Myös ykköskärjen vaihtajat Severi Tikkakoski, Aappo Savikoski ja Eetu Isohanni pystyvät kotiutuksiin.

 

Miro Märsylä kertoo pesiksen olevan suosituin laji syntymäkunnassaan.

 

- Vuonna 2012 voittamamme B-poikien SM-hopea oli pesiksen lopullinen läpimurto Kannuksessa. Joukkue koottiin Keski-Pohjanmaalta. Pelaajia tuli mm. Halsualta ja Vetelistä. Joukkueessamme pelasivat silloin mm. Olli Heikkala, Loimaalla viime viikonloppuna loistanut Lipon lukkari Miika Keski-Petäjä, Timo Torppa ja Teemu Nivala.

 

Lauantaina nähdään, pääseekö Miro näyttämään osaamistaan vanhoja pelikavereitaan vastaan.

 

Miesten Ykköspesis

LP - Kannuksen Ura

La 19.6. klo 16:00

 

Loimaan Pesäpallostadion

Otteluisäntänä: Invenir Oy

 

Liput: 10€ / 8€ / 5€ / 0€

TERVETULOA!

 

 

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet