Miesten Ykköspesistä

10.07.2021

LP - Kuopio klo 16.00

Pelipaikka: Loimaan Pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 1-0 (5-4, 1-1)

Ennakko

Sarjakärki Puijon Pesis lauantaina Loimaalle

Lauantaina on Loimaalla odotettavissa kauden parasta pesistä. Kaikki kahdeksan otteluaan tähän mennessä voittanut Puijon Pesis saapuu näyttämään, kuinka Savossa pesistä pelataan.

 

Puijon joukkueessa on monta pelaajaa tilastojen kärkipaikoilta. Misa Märsylä johtaa 18 juoksullaan tuotujen listaa, ja joukkueessa on myös muita kepeäjalkaisia etenijöitä. Märsylää kelpaa ajotilanteessa ottaa kotiin myös näpyllä, sillä nopeakinttuista pelaajaa ei hevillä polteta. Myös Konsta Saarilehto kulkee kovaa.

 

Mielenkiintoista on nähdä, kuinka veljekset Miro ja Misa onnistuvat keskinäisessä kisassaan.

 

Tilanteiden rakentelussa Nestori Moisio ja Tuisku Tuovinen ovat Ykköspesiksen eliittiä. Pomppu nousee molemmilta, ja myös muut vaihtolyönnit ovat hallussa. Eikä unohtaa sovi multitalentti Waltteri Hämäläistä, joka pystyy etenemään, vaihtamaan ja kotiuttamaan tehokkaasti.

 

Kasperi Laasonen ja Antti-Jussi Toropainen muodostavat sarjan tähän mennessä kovimman lyöjäjokerikaksikon. Laasonen on lyönyt pelaajan kotiin yhteensä 24 kertaa pelaamassaan kuudessa ottelussa. Myös Juuso Väisänen on viime otteluissa onnistunut hyvin mailanvarressa.

 

Keskiviikkona Puijo joutui kotikentällään kauden kovimpaan testiin, kun Oulun Lippo pelasi kärkiottelussa Puijolla. Ykköspesiksen kaksi parasta hakivat paremmuutta aina kotarista asti. Siinä Puijo onnistui kerran, ja kun Lippo jäi nollille, sai Puijo uuden sulan hattuunsa.

 

Oulu vei kuitenkin ensimmäisen jakson peräti 4-13. Silloin oululaiset ottivat juoksunsa lähinnä kakkoskoppari Okko Rädyn tontilta. Epävarmasti pelannut kopparipari Räty ja Valtteri Pirinen oli helteessä Oulun kumuralyöntien kanssa. Lauantaina nähdään, miten Puijon takakenttä kestää LP:n pommituksessa.

 

Miesten Ykköspesis

LP – Puijon PesisLa 10.7. klo 16:00

Loimaan Pesäpallostadion

Otteluisäntänä: Suomen Ase ja Retkeily

Liput: 10€ / 8€ / 5€ / 0€

Tervetuloa!

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet