Miesten Ykköspesistä

13.06.2021

LP - Oulu klo 15.00

Pelipaikka: Loimaan Pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 0-2 (0-4, 0-2)

Ennakko

HALLASUO VS. ANGERVISTO JA MALINEN

Oulun Lippo ei pesispiireissä paljon esittelyä kaipaa. Lippo on Superpesiksen runkosarjan maratontaulukossa sijalla 9. Pienen suvantovaiheen jälkeen oululaiset ovat tosissaan liikkeellä ainoana tavoitteenaan hankkia jälleen paikka ensi kauden Superista.

 

Loimaalle joukkue saapuu sunnuntaina. Lauantaina Lippo kohtaa vieraissa Ulvilan, ja melko oletettavaa on, että LP saa vastaansa kolmen ottelun voittoputkessa olevan joukkueen. Kannus- ja Alajärvi-voitoista jäi kuitenkin hieman hapan jälkimaku, kun molemmissa otteluissa täysi pistepotti jäi ottamatta. Ainakaan Kannuksen ei olisi pitänyt ennakkokaavailujen mukaan pistettä ottaa. Lisäksi murheita on tuottanut pelaajien loukkaantumissuma.

 

Kauden avauksesta puuttuivat mm. Niko J. Korhonen, Tapio Salo ja Ville-Pekka Jokinen. Ottelun aikana vammoja saivat lukkari Miika Keski-Petäjä, ikinuori Jimi Heikkinen ja kokenut Tapani Piri.

 

Alajärveä vastaan koko kuusikko oli edelleen vempassa. Pelinjohtaja Markku Hylkilän onneksi Lipolla on laaja pelaajarinki, josta otteluihin on nostettu tulevaisuuden lupauksia. Esimerkiksi Haapajärvellä viime kaudella poikien Superissa pelannut Ilmari Kustula paikkasi hyvin Ykköspesiksen lukkarieliittiin kuuluvaa Miika Keski-Petäjää.

 

Sunnuntaina nähdään, millaisella kokoonpanolla Lippo lähtee LP:tä vastaan. Luultavaa on, että Salmelan veljekset, Kasperi ja Oskari, hoitelevat kärjessä etenemiset ja vaihtotilanteet yhdessä sieppari Harri Kolehmaisen kanssa. Kun pöytä on katettu, lähdetään juoksuja hakemaan joko Jonne Luhtavaaran tai superjokeri Markus Hallasuon mailoista. Hallasuo voitti ylivoimaisesti viime kauden Ykköspesiksen lyöjätilaston lukemilla 1+57. Vertailun vuoksi voi mainita, että hienon kauden Loimaalla pelannut Tommi Angervisto löi viime kaudella 1+25.

 

Sunnuntaina onkin mielenkiintoista nähdä, miten Hallasuo ja kumppanit vastaavat LP:n Tommien tykitykseen.

 

Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjassa sijoilla 2 ja 3, joten todellisesta kärkikamppailusta voidaan puhua. Pystyykö LP laittamaan hiekkaa Lipon rattaisiin vai vievätkö tulevan kulttuuripääkaupungin pojat pisteet mennessään?

 

Tämä selviää sunnuntaina. Tervetuloa!

 

Miesten Ykköspesis

LP - Oulun Lippo

Su 13.6. klo 15:00

Loimaan Pesäpallostadion

Otteluisäntänä: OP Loimaa

Liput: 10€ / 8€ / 5€ / 0€

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet