Miesten Ykköspesistä

26.07.2021

LP - Ulvila klo 18.00

Pelipaikka: Loimaan Pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 2-0 (8-3, 5-4)

Ennakko

ANSSI LAMMILAN JOHDOLLA UPV:TÄ VASTAAN

 

Loimaan Palloilijat saa Tenavaleiri-otteluunsa mieluisan vahvistuksen otteluunsa Ulvilan Pesä-Veikkoja vastaan. Anssi Lammila pukeutuu pitkästi aikaa kasvattajaseuransa väreihin ja tuo mukanaan roimasti Superpesis-kokemusta maanantain otteluun.

 

- Kalttosen Joni otti yhteyttä ja kyseli, olisinko kiinnostunut tällaisesta ”comeback-ottelusta”. Kauaa ei tarvinnut vastausta miettiä. Oma kasvattajaseura on edelleen rakas, ja kun olen muutenkin KPL:n e-poikien kanssa tulossa Tenavaleirille, niin ilmoitin, että siitä vaan, kertoi seitsenkertainen Itä-Länsi-pelaaja.

 

Lammila ilmoitti viime kauden päätteeksi pitävänsä välivuoden Kouvolan Pallonlyöjien Superpesisjoukkueesta. Päätös piti lähes kesäkuun puoliväliin. Hamina-KPL-ottelun alla Toni Kohonen loukkasi kätensä eikä pystynyt pelaamaan. Kun Koplalla oli muutenkin pientä pelaajavajausta, otettiin Anssi peliin kolmosvahdiksi.

 

- Aika läheltä sain seurata Superpesismatsia. Oma rooli jäi pieneksi. Lyöntejä ei pelissä tullut kuin pari ja sisäpelissäkin sain viisi kertaa tarttua mailaan. Kohtalaisen hyvin pääsin kuitenkin peliin kiinni, vaikka ottelukokemusta on tänä vuonna kertynyt vain KPL:n Suomensarja-joukkueesta.

 

Anssin joukkue johtaa Suomensarjan itälohkoa. Kouvolassa tavoitellaan tosissaan Ykköspesis-paikkaa ensi kaudeksi, ja siinä projektissa Lammilalla on iso rooli.

 

Ykköspesiksen seuraaminen on jäänyt vähiin.

 

- Eilen hiukan katselin Ulvilan pelaajistoa. Paljon siellä oli tuttuja. Osaa vastaan muistan pelanneeni, ja monta nimeä oli tuttuja myös valmentamistani junnujoukkueista. Jonilta kyselin myös pelivideoita Ulvilan otteluista. Niitä tulee varmaan hieman käytyä läpi ennen maanantain ottelua.

 

Ulvilan Pesä-Veikoissa noita Anssin mainitsemia pelivastustajia ovat ainakin joukkueen vahvimmat lyöjämörssärit Petri Kulmala ja Jesse Jokela, jotka molemmat mahtuvat Ykköspesiksen TOP-20-lyöjätilastoon.

 

Anssin valmennuksessa ovat Hyvinkään Tahkon aikana olleet Luukas Levänen, Matias Kauppinen ja Jere Harjuvaara. Tämä kolmikko muodostaa yleensä UPV:n kärkikolmikon, jonka tehtävänä on luoda kotiutuspaikat Jokelalle, Kulmalalle ja lukkari Aleksi Vainiolle.

 

UPV:n kausi alkoi takkuillen. Pelinjohtaja Jyri Tarmo veti siitä omat johtopäätöksensä ja päätti antaa viuhkan pois kesken kauden. Jukka-Pekka Katajiston johdolla ulvilalaiset ovatkin saaneet pelinsä kulkemaan alkukautta paremmin. Lauantaina UPV haki yhden pisteen hankalana vieraskenttänä pidetyltä Jyväskylän Lohen kotikentältä. Lisäksi joukkue voitti edellisessä ottelussaan kotikentällään Alavuden Peli-Veljet.

 

Jatkuuko UPV:n nousujohteinen peli vai tuoko Anssi Lammila LP:n joukkueeseen uutta virtaa siihen, että kotivoittojen putki jatkuu edelleen? Vastaus tähän saadaan maanantaina.

 

Koska ottelu on ns. leiripeli, tulee Loimaan stadionilla olemaan kesän katsojaennätys. Leiriläiset täyttävät kolmospuolen katsomon, joten muut katsojat toivottavasti löytävät paikkansa kotipesän takaa tai kakkospuolen nurmikolta.

 

Tunnelmaa siis riittää, kun paikalla on yli tuhat leiriläistä ja oma poika Anssi Lammila esiintyy vihreiden riveissä.

 

Muistetaan turvavälit ja pysytään muutenkin omassa porukassa, niin saamme jatkaa pesiskesää jatkossakin ilman ongelmia.

 

Miesten Ykköspesis

LP – Ulvilan Pesä_Veikot

Ma 26.7. klo 18:00

Loimaan Pesäpallostadion

Otteluisäntinä: Hunajayhtymä ja Vallox

Liput: 10€ / 8€ / 5€ / 0€

Tervetuloa!

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet