Miesten Ykköspesistä

21.07.2021

LP - Vähäkyrö klo 18.00

Pelipaikka: Loimaan Pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 2-1 (4-0, 1-3, 1-0)

Ennakko

KESKIVIIKKONA VASTASSA VÄHÄKYRÖ

Loimaan Palloilijat lähtee seuraavassa pelissään hakemaan jatkoa hyvälle kotipelisaldolleen. Vähänkyrön Viesti tulee Loimaalle tilanteessa, jossa LP on pelannut kotonaan viisi ottelua, joista neljä voittoa, viimeisenä hienot pisteet sarjakärki Puijon Pesikseltä.

 

Viesti on sarjassa tällä hetkellä viisi pistettä Loimaata jäljessä sijalla yhdeksän tilillään 12 ottelusta neljä voittoa ja kahdeksan tappiota. Yhden näistä tappioista aiheutti tämän kuun alussa LP, joka haki pisteet Kyrölästä 0-2-lukemin.

 

Vähäkyrö on kuitenkin vaarallinen porukka, ainakin silloin, jos se saa kaikki Vimpelin avut mukaansa. Mikko ja Lauri Vihriälä, Aleksi Lassila ja Ville Takala ovat kaikki pelanneet tällä kaudella Superpesistä Vimpelin Vedon riveissä. Pääasiassa nuoret pelaajat ovat kuitenkin esiintyneet Vähänkyrön väreissä.

 

Vähäkyrö on tyypilliseen pohjalaiseen tapaan kovalyöntinen ryhmä. Erityisesti kannattaa seurata jokeri Riku Utasen, kokeneen lukkarin Mika Joensuun ja viime kaudella Oulussa pelanneen Markus Lehtiniemen otteita mailanvarressa.

 

LP:llä on viime aikoina ollut terveysongelmia. Lippo-pelistä puuttuivat Iiro Hämäläinen, Jaakko Sormunen ja Niko Mäki. Lisäksi poissa ovat olleet pitkäaikaispotilaat Tommi Malinen ja Kaapo Kalmari. Pelaajamuutokset ovat vaikuttaneet yllättävän vähän loimaalaisten ulkopeliin, mutta sisäpelissä joukkue näyttää kaipaavan erityisesti kapteeniaan. Malisen rooli on kotiuttamisen ohella erittäin tärkeä myös nuoren joukkueen rauhoittajana ja johtajana.

 

Puijo-ottelussa loimaalainen yleisö eli hienosti mukana joukkueensa tukena. Samaa pelaajat toivovat myös keskiviikkona, jotta paikka kärkinelikossa ei pääse karkaamaan liian kauas.

 

Miesten Ykköspesis

LP – Vähänkyrön Viesti

Ke 21.7. klo 18.00

Loimaan Pesäpallostadion

Otteluisäntänä: Kivikaiverrus Niittymäki

Liput: 10€ / 8€ / 5€ / 0€

Tervetuloa!

 

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet