Miesten Ykköspesistä

01.06.2022

LP - Alajärvi klo 18.00

Pelipaikka: Loimaan pesäpallostadion
Liput: Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 1-0 (1 - 1, 3 - 2)

Ennakko

ALAJÄRVI KESKIVIIKKONA LOIMAALLE

Alajärven Ankkurit on asettanut tavoitteekseen olla syksyllä neljän parhaan joukossa. Katetta tavoitteelle on jo nähty, sillä tällä hetkellä sijalla neljä majaileva AA tulee keskiviikkona Loimaalle kolmen ottelun voittoputkessa.

 

Alajärven kausi on alkanut pisteiden valossa vähintäänkin tyydyttävästi. Se on napannut kaikista viidestä käymästään ottelusta jokaisesta vähintään yhden pisteen. Kausi alkoi kuitenkin kahdella niukalla tappiolla Oulua ja Alavutta vastaan eikä lyöntipelissä juhlittu.

 

Joukkue pystyi alkupeleissään lyömään jaksoa kohti enimmillään kolme juoksua, mutta kun ulkopeli on pitänyt, on jaksovoittoja tullut vähemmilläkin kotiutuksilla.

 

Sunnuntaina Haminaa vastaan käydyssä kotiottelussa lyöntipeli vihdoin aukesi. AA tykitti yhteensä 12 juoksua ja ilmoittautui samalla mukaan Ykköspesiksen kärkitaisteluun.

 

Alajärvi luottaa sisäpelissä kärkeensä. Kolmospolttaja Elmeri Koivusalmi on kentällemenoissa Ykköspesiksen tämänhetkinen suvereeni ykkönen. Viidessä ottelussa kärkeen on menty jo 26 kertaa eli yli viisi kertaa per peli.

 

Kakkosvaihdoissa Mikael Penninkangas on ykkösen eliittiä, ja kolmosena pelaava Nestori Yli-Sissala on saman kaliiberin miehiä luotettavuudessa.

 

Kun kärkikolmikko on tehtävänsä suorittanut, on AA:lla ollut vaikeuksia löytää tehokasta kotiuttajaa numerolle neljä. Pelistä toiseen miehiä on vaihdettu, mutta tulokset eivät ole olleet kovin vakuuttavia. Vasta Hamina-ottelussa tämä ongelma näytti ratkenneen. Kovakätinen koppari Tuukka Etula sai vastuuta ja täräytti kolme juoksua. Luultavasti luottoa löytyy myös keskiviikkona Loimaalla.

 

Lukkari Antti Toivola siirtyi sinikeltaisiin viime syksynä ja on tolpillaan paha kanto kaskessa sisäpelijoukkueille. Myös kotiuttaminen onnistuu numerolla viisi.

 

LP:n peli on ailahdellut pelistä toiseen. Kotona on onnistuttu voittamaan, mutta vieraspeleissä on tullut rumasti takkiin. Nyt olisi taas sen hyvän ottelun vuoro. Vastus on kova, mutta kausilla 2021 ja 2020 LP on voittanut AA:n kotonaan.

 

Toistuvatko tilastot vai jatkaako Alajärvi voittoputkeaan? Se selviää keskiviikon ottelussa. Tervetuloa paikalle kannustamaan!

 

Miesten ykköspesis

Loimaan pesäpallostadion

ke 1.6. klo 18.00

LP – Alajärven Ankkurit

Otteluisäntä Loimaan Laatuauto

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet