Miesten Ykköspesistä

15.06.2022

LP - Ikaalinen klo 18.00

Pelipaikka: Loimaan pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 1-2k (1 - 2, 4 - 1, 0 - 0, 1 - 2)

Ennakko

JUKKA LANKINEN IKAALISTEN VÄREISSÄ LOIMAALLE

Loimaan Palloilijat saa keskiviikkona kotikentälleen vieraita Ikaalisista. Tarmolla on riveissään nippu loimaalaisille tuttuja pelaajia, joista kiinnostavin on oma kasvatti Jukka Lankinen.

 

Jukka ehti jo muutama vuosi sitten lopettaa pesisuransa. Hieno taival päättyi Kankaanpään Mailan riveissä syksyllä 2017. Kesällä 2019 LP sai houkuteltua Lamun yhteen Suomensarjan otteluun, jossa juhlittiin ikään kuin ympyrän sulkeutumista. Lankinenhan aloitti pesisuransa LP:n väreissä ja voitti täällä mm. B-poikien SM-kultaa vuonna 2000. LP:n jälkeen Lamu suuntasi Kankaanpäähän, jossa viihtyi KaMassa Superpesis-uransa loppuun saakka. Yhden kauden hän pelasi välillä Hyvinkäällä.

 

Veri veti kuitenkin vielä kentillä, ja sopivan matkan päästä kotoaan löytyi Ykköspesis-joukkue Ikaalisten Tarmo. Siellä Lankinen on ollut lyöjäjokerina. Kauden alku on näyttänyt, että uransa alusta saakka nimenomaan puhtaista keskiosumistaan tunnettu Lamu on edelleen iskussa. Yksitoista kotiutusta on joukkueensa ylivoimaisesti kovin lukema. Toisena Tarmon kotiuttajalistalla on Joni Aalto viidellä lyödyllä juoksullaan. LP:stä listalla parhaina ovat Tommi Angervisto (10 lyötyä) ja Tommi Malinen (4 lyötyä).

 

Tarmon riveissä on myös pari muuta entistä LP:n pelaajaa. Mansesta kaksoisedustussopimuksella Tarmon paidassa pelaa Leevi Lehto, joka mm. Tarmon viime ottelussa Haminaa vastaan löi kaksi juoksua ja palkittiin joukkueensa parhaana pelaajana. Mansen Superin joukkueen tarpeista riippuu, pelaako Leevi keskiviikkona Loimaalla vai ei. Toinen tuttu LP:n väreissä pelannut pelaaja on Mikko Pauna. Pöytyäläiskasvatti on viidellä tuodulla juoksullaan Tarmon toiseksi paras etenijä heti kuusi juoksua tuoneen Joe Vartiamäen vanavedessä.

 

Juhlivatko kentällä entiset vai nykyiset LP:n pelaajat nähdään keskiviikkona klo 18. Tervetuloa!

 

Miesten ykköspesis

Loimaan pesäpallostadion

ke 15.6. klo 18.00

LP – Ikaalisten Tarmo

Otteluisäntä Hunajayhtymä Oy

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet