Miesten Ykköspesistä

02.07.2022

LP - Jyväskylä klo 17.30

Pelipaikka: Jomala, Ahvenanmaa
Liput: 20 € (päivälippu)
Lopputulos: 2-1 (6-5, 2-3, 0-0, 3-1)

Ennakko

LP VIETTÄÄ JUHLAVIIKONLOPPUAAN AHVENANMAALLA

90 vuotta loimaalaista pesäpalloa, sata vuotta pesistä Suomessa ja sata vuotta Ahvenanmaan itsehallintoa antavat juhlavat puitteet LP:n kotiotteluille lauantaina 2.7. Kyseessä ovat Suomen ensimmäiset viralliset pesäpallo-ottelut Ahvenanmaalla.

 

Loimaan Palloilijoiden naisjoukkue aloittaa pelit lauantaina klo 15. Vastassa on Lahden Maila-Veikot. Kyseessä on lohkon kärkijoukkueiden mittelö, sillä tällä hetkellä LP on naisten suomensarjan etelälohkossa sijalla kaksi ja Lahti sijalla kolme. Pari viikkoa sitten joukkueet kohtasivat Lahdessa. Silloin LP:n naiset hakivat pisteet lukemin 0-2.

 

Miehet aloittavat pelinsä naisten ottelun jälkeen. LP:n vastustajana on vanha kiistakumppani Jyväskylän Lohi. Lohi on suoriutunut alkukaudesta vähintään tyydyttävästi. Kahdeksan voittoa ja neljä tappiota oikeuttaa Ykköspesiksessä sijalle neljä. LP on kahdeksantena, mutta se on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin jyväskyläläiset. Joukkueiden välillä on piste-eroa seitsemän pistettä.

 

Miesten peli on nähtävissä Ruutu-palvelusta.

 

Joukkueet ovat parhaillaan majoittumassa Maarianhaminaan. Iltapäivällä on lyhyet harjoitukset Jomalan kumirouhekentällä, jossa myös lauantain pelit käydään. Ottelut ovat olleet näkyvästi esillä Ahvenanmaan mediassa, sekä lehdissä että radiossa. Ottelut juontaa paikanpäällä Kaj Kunnas, joka varmasti onnistuu avaamaan kansallispelimme syvintä olemusta myös ruotsinkielisille pesisnoviiseille.

 

Kelit näyttäisivät olevan kohdillaan, puolipilvistä ja lämpötila hieman yli 20 astetta, joten niiden puolesta kaikki edellytykset viihdyttävälle pesistapahtumalle ovat olemassa.

 

Tervetuloa mukaan!

 

La 2.7. klo 15.00

Naisten suomensarja

LP- LMV

Jomalan urheilukeskus Vikingavallen

 

La 2.7. n. klo 17.30

Miesten Ykköspesis

LP – Lax

Jomalan urheilukeskus Vikingavallen

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet