Miesten Ykköspesistä

19.06.2022

LP - Kannus klo 15.00

Pelipaikka: Loimaan pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 0-1 (0-1, 1-1)

Ennakko

IIVONEN VS. IIVONEN

Sunnuntaina käydään Loimaalla veljesten battle, kun LP ja Kannuksen Ura kohtaavat klo 15.00. LP:n lukkarina on tuttuun tapaan Elmeri Iivonen, ja vastapuolella lautasen vieressä häärii isoveli Joona.

 

Ilmeisesti kyseessä on veljesten ensimmäinen virallinen ottelu vastakkain.

- Olin kolmen vanha, kun aloitin pesäpallon, muistelee Elmeri.

 

- Joona on pelannut koko uransa ajan kotipesässä, mutta minä olin aluksi myös pesävahtina.

 

Muutaman vuoden ajan veljekset pelasivat yhdessä LP:n joukkueessa, mutta viime kauden päätteeksi Joona päätti lähteä hakemaan uusia haasteita. Loppukauden Hyvinkään Tahkossa Superia pelannut Joona otti uudeksi suunnaksi Kannuksen, jossa hän pelaamisen ohella vetää junnujen treenejä.

 

Kannuksen kausi ei ole alkanut kovinkaan ruusuisesti. Kausi lähti käyntiin hyvin kotivoitolla Puijon Pesiksestä, mutta sen jälkeen on tullut kuusi tappiota putkeen. Jaksovoittoja on saatu, mutta lopulta voitot ovat kiertäneet keskipohjalaisia.

 

Kannuksesta kotiutusvastuuta kantavat jokerit Juho Ammesmäki ja Tuomo Rautio. Ruokaa ei kentällä ole ylenmääräisesti viime otteluissa ollut. Kärjen kentällemeno ja vaihtaminen on ollut Kannukselle hankalaa.

 

Ura hakee tänä viikonloppuna katkaisua tappioputkelleen. Lauantaina joukkue kohtaa Ikaalisten Tarmon ja siirtyy sieltä sunnuntaiksi Loimaalle. Silloin nähdään, pystyykö Joona vanhalla kotikentällään laittamaan LP:n pelin solmuun.

 

- Pistetään veto velipojan kanssa. Jos Kannus voittaa tarjoan Joonalle pizzan jauhelihalla ja tupla-ananaksella. Jos me voitamme, otan mielelläni myös jonkun pizzan vaikkapa paikallisessa ravintolassa, heittää Elmeri haasteen sunnuntain otteluun.

 

Miesten ykköspesis

Loimaan pesäpallostadion

su 19.6. klo 15.00 LP – Kannuksen Ura

Otteluisäntä Raleka Oy

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet