Miesten Ykköspesistä

10.08.2022

LP - Kouvola klo 18

Pelipaikka: Loimaan pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 0-2 (2-5, 1-2)

Ennakko

KAKSI OTTELUA JÄLJELLÄ RUNKOSARJASTA

Ykköspesis päättyy runkosarjan osalta tällä viikolla. LP:llä on jäljellä kaksi kotiottelua, joissa se kohtaa keskiviikkona Kouvolan ja sunnuntaina Haapajärven. Tärkeitä pisteitä on jaossa, sillä LP:n ero karsintasarjaan on vain kaksi pistettä.

 

Ykköspesiksen sarjasysteemi on tällä kaudella osoittanut toimivuutensa, sillä kun joukkueilla on 1-3 ottelua jäljellä, ainoastaan Oulun Lipon paikka sarjakärjessä on varma. Kaikkien muiden joukkueiden sijoitusten osalta jännitystä riittää mahdollisesti jopa viimeiseen kierrokseen asti.

 

Myös pelinjohtaja Joni Kalttonen on tyytyväinen, että runkosarjassa jännitys säilyy.

 

- Hienoa, että saamme pelata viimeiset ottelut kotiyleisön edessä ja että otteluissa on panosta. Kauden päättyminen merkityksettömiin peleihin ei ole mukavaa pelaajien eikä yleisönkään mielestä.

 

Tiistain harjoituksissa joukkue kävi läpi tulevaa.

 

- Kaikki fokus on vain ja ainoastaan keskiviikon Kouvola-pelissä. Lähdemme otteluun hyvillä mielin. Viikonloppuna joukkue sai lyöntipeliään auki pohjoisen peleissään, ja nyt pääsemme taas kotiyleisön eteen nauttimaan pelaamisesta.

 

Kouvolan Pallonlyöjien kakkosmiehistö koostuu KPL:n erinomaisen junioritoiminnan tuottamista nuorista lupauksista ja muutamasta KPL:n Superpesismiehistöön kuuluvasta pelaajasta.

 

KPL:n pelaajista iso osa osallistuu Poikien Superpesikseen, jossa se voitti oman lohkonsa häviämättä otteluakaan juoksuerolla 274-28. Nimet Miki Likander, Eemeli Laine, Aapo Kinnunen, Karo Soininen, ja Matias Rauhala kannattaa laittaa muistiin, koska lähitulevaisuudessa nämä nuoret saatetaan nähdä isossakin roolissa Superissa. Lukkari Elias Pitkänen siellä jo on ollut.

 

Laineen ja Leo Gardemeisterin johdolla KPL:n kakkosjoukkue on Ykköspesiksen nopeimpia. Kotiuksissa ja vaihtolyöntipelaamisessa nuoret ovat saaneet tukea hieman varttuneimmilta pelaajilta. Ykköspesiksen lyöntitilastoa yhdessä Lipon Marko Peltosen johtava Atte Brandt on lyönyt kolmasosan joukkueensa juoksuista. Myös Superin kokemusta keränneet Iiro Nokkala ja Kristian Malikine ovat olleet muutamissa otteluissa nuorten pelaajien apuna.

 

Keskiviikkona nähdään, hakeeko KPL pelituntumaa Poikien Superin mitalipeleihin valmistuvalle ryhmälle vai haluaako Koplan Superpesisjoukkue antaa harjoitusta pääsarjassa vähemmälle peliajalle jääneille pelaajilleen, jotta joukkue olisi iskussa, kun aletaan pelata pesiksen Suomen mestaruudesta.

 

LP saattaisi voitolla varmistaa ensi kauden sarjapaikkansa, joten nyt jos koskaan on kotiyleisö se kuuluisa kolmastoista pelaaja, joka saattaa ratkaista tiukan ottelun. Keli näyttäisi suosivan, ja vastustajakin on täynnä mielenkiintoisia pelaajia, joten eiköhän tehdä keskiviikkona LP:n poikien tueksi kesän katsojaennätys.

 

Tervetuloa kannustamaan!

ke 10.8. klo 18.00

Miesten Ykköspesis LP – KPL

Loimaan Pesäpallostadion

Otteluisäntä Vallox

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet