Miesten Ykköspesistä

24.07.2022

LP - Kuopio klo 15.00

Pelipaikka: Loimaan pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 0-1 (1-1, 0-3)

Ennakko

PUIJO SUNNUNTAINA VIERAAKSI

Heinäkuu on perinteisesti kuukausi, jolloin pesiksessä on paljon otteluita. LP:kin pelaa sunnuntaina neljännen ottelunsa kahdeksaan päivään. Kolmessa jo pelatussa pelissä vastassa oli ns. päävastustajia, joista LP pystyi kokoamaan yhteensä viisi pistettä. Puijo sen sijaan on selkeä ennakkosuosikki pyhäpäivän otteluun.

 

Puijo on kauden alla ilmoittanut selkeästi tavoitteekseen nousukarsinnat. Jo viime vuonna kuopiolaiset olivat loppumetreille saakka taistelemassa runkosarjan voitosta, mutta jäivät lopulta kaksi pinnaa Oulun Liposta. Puijon nousuhaaveet kariutuivat kuitenkin pudotuspeleissä tappiolle Jyväskylän Lohelle.

 

Joukkue säilyi hyvin koossa ja hankki talven aikana myös erittäin hyviä vahvistuksia riveihinsä. Kuopiolaisten kelkkaan lähtivät mm. monipuolinen vaihtolyöjä Miro Kähkönen, vahvat kotiuttajat Joonas Riikilä ja Mikko Lukkari sekä erinomainen multipelaaja Markus Lehtiniemi, joka siirtyi kuitenkin kuukausi sitten Haapajärvelle. Myös LP neuvotteli viime talvena Riikilän kanssa, mutta mies päätti vaihtaa Alavuden maisemat Savon sykkeeseen.

 

Mikko Lukkari on tällä hetkellä lyöjätilaston kolmantena 36 onnistumisella. Riikilä tulee vanavedessä seitsemäntenä tehopisteillä 1+24. LP:n Tommi Angervisto on samassa pistemäärässä kahdeksantena.

 

Kevätkierroksella LP jäi Kuopiossa jyrän alle, kun tasaisen avausjakson jälkeen Puijo innostui toisella jaksolla lyömään peräti 13 juoksua. Pelinjohtaja Joni Kalttonen harmitteli silloin omiensa otteita, mutta antoi kehuja myös vastustajan sisäpelille. Kaltsi ihasteli erityisesti Puijon pelaajien nopeutta pesäväleillä, mistä seurasi yhteensä 22 kolmostilannetta, joista kelpasi lyödä miestä kotiin.

 

LP on joutunut loukkaantumisten vuoksi järjestelemään ulkopeliään uuteen uskoon. Sunnuntaina nähdään esimerkiksi se jatkaako nuori, lupaava Perttu Kenttäaho pelejään Loimaalla.

 

Tervetuloa kannustamaan LP voittoon!

 

su 24.7. klo 15.00

Miesten Ykköspesis

LP – Puijon Pesis

Loimaan Pesäpallostadion

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet