Miesten Ykköspesistä

31.07.2022

LP - Oulu klo 15.00

Pelipaikka: Loimaan pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos:

Ennakko

SARJAKÄRKI SAAPUU LOIMAALLE

Ykköspesiksen suurin ennakkosuosikki Oulun Lippo on vastannut odotuksiin ja johtaa tällä hetkellä sarjaa. Eroa toisena ja kolmantena oleviin Alajärven Ankkureihin ja Haminan Palloilijoihin on kaksi pistettä, mutta Lippo on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin AA ja kaksi vähemmän kuin Hamina.

 

Sunnuntaina loimaalaisyleisö saa nähtäväkseen mm. lyöjätilaston kakkosen ja viitosen. Jokeri Marko Pelkonen on ennen viikonlopun otteluita lyönyt teholukemat 1+43 ja on neljän pinnaa jäljessä tilastokärkeä KPL:n Atte Brandtia. Viidentenä on 31 kotiutuksellaan toinen jokeri Aapo Hiltunen.

 

Lipon kärjessä viime ottelussa pelanneet Kasperi Salmela, Miika Keski-Petäjä ja Harri Kolehmainen ovat tuoneet pääosan oululaisten juoksuista. Salmela on koko sarjan toiseksi varmin kentällemenijä. Keski-Petäjä on arvoituksellinen lyöjä, joka on ykkösen parhaimmistoa vaihtotilanteiden purkajana. Ulkokenttä saa olla todella varuillaan, sillä Kannuksen Uran kasvatti hallitsee myös läpilyönnit, joista esimerkiksi viime kaudella syntyi kunnareita viisi kappaletta. Kolehmainen puolestaan on suvereeni vaihtolyöjä, joka tarvittaessa pystyy myös kotiutuksiin.

 

Miika Keski-Petäjä on vahva ehdokas myös Ykköspesiksen parhaan lukkarin tontille. Erinomainen näppien hakija antaa vaihtotilanteissa etukentälle mahdollisuuden pelata hieman normaalia kauempaa ja tukkia lyöjien muut lyöntisuunnat. Tämä näkyy suoraan Lipon vastustajien saamissa kolmostilanteissa ja annetuissa juoksuissa. Lippo on kauden aikana antanut vastustajilleen vain 60 juoksua, kun niin ikään vahvasta ulkopelistään tunnettua LP:tä vastaan on tehty 115 juoksua.

 

Nähdäänkö sunnuntaina jälleen kahden erinomaisen lukkarin johdolla ulkopelin juhlaa vai pystyykö LP lähtemään rennosti selkeää ennakkosuosikkia vastaan ja yllättää pohjoisen vieraat? Tämä selviää sunnuntaina klo 15 alkaen.

 

Tervetuloa!

su 31.7. klo 15.00

Miesten Ykköspesis

LP – Oulun Lippo

Loimaan Pesäpallostadion

Otteluisäntä Loimaan Kivi

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet