Miesten Ykköspesistä

15.05.2022

LP - Simo klo 15.00

Pelipaikka: Loimaan pesäpallostadion
Liput: 10 € / 8 € / 5 € 12-18-vuotiaat / 0 € alle 12-vuotiaat
Lopputulos: 2-1k (1 - 0, 1 - 2, 1 - 1, 2 - 1)

Ennakko

SIMO ALOITTAA UUDEN PESISKAUDEN

Simon Kiri sijoittui viime kauden päätteeksi Ykköspesiksen runkosarjassa sijalle seitsemän. Joukkue keräsi yhteensä 26 pistettä ja onnistui yhden pisteen erolla välttämään raastavat putoamiskarsinnat. Lapin johtava pesäpalloseura oli ennen tunnettu siitä, että pääosa pisteistä kertyi omalta kotiareenalta. Viime kaudella pistepussi karttui useammin myös vieraskentiltä. Loimaallakin pelattiin elokuun alussa tiukka matsi, jonka kotijoukkue vei lopulta lukemin 2-2, 2-1. Simossa LP vastaavasti hävisi ottelunsa supervuoroparin jälkeen.

 

Pelinjohtaja Janne Anttila ja muu seurajohto pystyivät pitämään joukkueensa runkopelaajat edelleen rivissä. Sisäpelissä kotiutusvastuuta kantaneista pelaajista jokerit Jussi Partanen ja Joona Nousiainen jatkavat edelleen vastustajien ulkokentän kiusaamista. Myös linjapelaaja Santeri Pulkkinen ja lukkari Juuso Nousiainen ovat mailanvarressa vaarallisia. Superpesiskokemusta joukkueessa edustavat jo viime vuonna joukkueen riveissä esiintynyt Pekka Hepokoski ja tänä keväänä Simoon siirtynyt, Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti, Valtteri Kleemola.

 

Kleemola tullee olemaan iso kulmapala Janne Anttilan peluutuksessa. Ulkopelissä kolmospuolta tukkiva konkari on vahva myös mailanvarressa. Siksi hänet onkin sisäpelijärjestyksessä istutettu numerolle 4.

 

Jos ruuti on kuivaa, ei Simon peli jää kotiutusvoimasta kiinni. Katse kääntyykin tässä vaiheessa luontevasti etenijöihin ja vaihtajiin. Kotiutukset kun yleensä vaativat etenijöitä myös kolmoselle. Tähän haasteeseen Simon Kiri lähti vastaamaan hankkimalla syksyllä kaksi uutta pelaajaa, joiden vastuulle lyödään sisäpelin auraajien numerot yksi ja kaksi. Konsta Saaraselle on soviteltu tolppia hihaan, ja pesiksen ehkä haastavinta sisäpelitilannetta, ykkös-kakkosvaihtoa, ratkomaan asettuu Oulun Liposta tullut Aki Toikka. Aleksi Hautala ja Julius Veittikoski ottavat tarvittaessa etenijäjokereina kentällemenovastuuta. Jos LP onnistuu rikkomaan tämän nelikon sisäpeliä, on kotijoukkueella edellytykset voittoon.

 

Kuinka Elmeri Iivonen ja muu ulkokenttä tässä tehtävässä onnistuu, nähdään kauden avausottelussa sunnuntaina klo 15. Koronarajoituksia ei ole, joten nyt pääsee turvallisin mielin purkamaan parin poikkeuskesän jättämiä patoutumia. Toivottavasti yleisö löytää lehtereille ja auttaa kotijoukkuetta kauden avausvoittoon!

 

Tervetuloa!

 

Miesten ykköspesis

Loimaan pesäpallostadion

su 15.5. klo 15.00

LP - Simon Kiri

Otteluisäntänä K-Market Hirvikoski

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet