Akseli Åberg Loimaan Palloilijoihin!

Nuori lahjakkuus Akseli Åberg on tehnyt 2-vuoden sopimuksen Loimaan Palloilijoiden kanssa.

Åberg, 18, kuuluu eittämättä koko alueen lahjakkaimpien nuorten pelaajien terävimpään kärkeen. Hän on pelaajataipaleellaan edustanut Jokioisten Koetusta, Turku-Pesistä sekä Kankaanpään Mailaa.

 

Nuoresta iästään huolimatta Åberg on ehtinyt pelaamaan jo 47 ottelua suomensarjassa, joissa tilille on kertynyt lyödyt 2+15, 28 tuotua juoksua sekä 132 kärkilyöntiä. ”Suomarin” lisäksi menneenä kesänä otteluja Ykköspesiksessä kertyi 15 kappaletta. B-poikien SM-sarjassa pelejä on kausilla 2015, 2016 sekä 2017 kertynyt 48 ja tänä kesänä nuori mies nähtiin Kankaanpään Mailan riveissä yhdeksässä ottelussa poikien Superpesiksessä.

 

– En Aksua voi sanoa tuntevani kovin hyvin, mutta mitä olen kuullut ja minkä käsityksen jutellessa olen saanut, niin sopivasti nöyryyttä ja kunnianhimoa jotta voisi urheilijana saavuttaa seuraavan tason, löytyy. Meidän tehtävä on antaa hänelle ne työkalut jotta hän pystyy sen seuraavan askeleen kohti huippua ottamaan, LP:n puheenjohtaja J-P Niittymäki kommentoi tuoretta kiinnitystä.

 

Åberg tuo Loimaalle lisää etenemisvoimaa sekä vaihtolyöntiosaamista, joiden lisäksi Jokioisten Koetuksen kasvatti tunnetaan hyvänä ulkopelaajana, jolla on kaikki edellytykset kehittyä mihin vain.

 

– Innolla lähden uuteen kauteen, kun varsinkin tällä kaudella joukkueella oli hyvä meno päällä. Tulevalla kaudella halu on kova auttaa joukkuetta pääsemään tavoitteeseensa, Åberg kommentoi.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet