Angervisto ja Lehtonen jatkosopimuksiin!

Palloilijoiden tulevan kauden joukkueet täydentyvät, kun jatkosopimukset on solmittu Anni Lehtosen sekä Tommi Angerviston kanssa.

Anni Lehtonen, 20, on Palloilijoiden oma kasvatti ja edustanut LP:n naisten suomensarjan joukkuetta kaudesta 2016 lähtien. Viiden kauden aikana Lehtosen tilille on kertynyt 69 suomensarjan ottelua, joiden lisäksi tyttöjen superpesistä on takana 27:n ottelun verran sekä Loimaan että Pöytyän riveissä. Lehtosen jatkosopimus on 1+1 -vuotinen.

 

Kuluneella kaudella Ykköspesiksen lyöjätilastossa 5. sijalle sijoittunut Tommi Angervisto, 21, nähdään niin ikään ensi kesänä Palloilijoiden paidassa. Vuoden jatkosopimuksen tehnyt Lappajärven Veikkojen kasvatti oli suvereenisti Palloilijoiden tehokkain kotiuttaja (1+25) kuluneella kaudella.

 

– Loimaalla on nyt tullut puolitoista kautta pelattua ja on ollut tosi mahtavaa aikaa. Hyvillä mielin siis jatketaan hommia ”älpeen” paidassa. Menneenä kesänä hyvän ja huonon päivän ero oli liian suuri, eli tasaisuutta lähdetään hakemaan. Ensi vuodelle on nyt roolikin selkeämpi, niin saa rauhassa hakata palloa verkkoon talvikaudella, Angervisto kertoo.

 

Lisää sopimusuutisia lähipäivinä!

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet