Arttu Kaurila: ”Parhaat kokemukset on kaikki ottelut, jotka on päässyt LP:n kanssa pelaamaan”

– Sopivasti pilkettä silmäkulmassa mutta tilanteen tullen, ehkä ajoittain myös paha suustakin.

Näin itseään pelaajana kuvailee Arttu Kaurila, yksi Loimaan Palloilijoiden uusista pelureista.

 

Kaurilan kohdalla sana ”uusi” on kuitenkin hieman häilyvä, sillä mies on vuosien varrella nähty Palloilijoiden paidassa useasti. Nyt kuitenkin mies on ensi kertaa Palloilijoiden oma pelaaja vaikka otteluja valkovihreissä onkin takana kausien 2015-2019 aikana 59 kappaletta. Uuteen projektiin mies lähtee mukaan innoissaan:

 

– Ilman muuta hyvin ja odottavaisin fiiliksin! Taistelu pelipaikoista tulee olemaan kovaa, joka on todellakin hyvä homma, Kaurila kertoo.

 

Ympäristö on siis jo ennestään tuttu tälle Kumilan kasvatille. Kasvattajaseuraansa Pöytyän Urheilijoita Kaurila on ehtinyt edustaa viiden kauden ajan Ykköspesiksessä, jonka lisäksi kolmen kauden ajan suomensarjassa sekä yhteensä 33 ottelun verran A-, sekä B-pojissa. Kokemusta eri sarjoista siis riittää mutta karsintasarjaa lukuunottamatta yksi puuttuu, Superpesis. Se on kuitenkin vielä tavoitteiden listalla.

 

– Tavoitteet ovat tietysti vielä Superia pelata enkä näe sitä edes mahdottomana, sillä olen vielä suhteellisen vähän aikaa tässä etenijän roolissa pelannut, Kaurila sanoo.

 

Paljon on pelaajia, joiden kehitys on edennyt etenijästä enemmän lyöjäpuolen suuntaan ajan saatossa. Kaurila tekee tässä kuitenkin poikkeuksen. Kuvaavaa on, että nykyisin etenijäjokerina kenttää kiertävä Kaurila kuului vielä kaudella 2013 Pöytyän Poikien Superpesis -joukkueen parhaisiin kotiuttajiin lyöden yhdessä LP-kasvatin, Miikka Riikosen, kanssa joukkueesta eniten juoksuja (1+20). Tällöin lyöjätilastossa taakse jäi myöhemmin Superpesiksessä varsin meritoituneita nimiä, kuten mm. Teemu Nikkanen. Vielä Pöytyän nousukaudella 2014 Kaurila kuului niin runkosarjassa, kuin myös pudotuspeleissä joukkueen tehokkaimpiin kotiuttajiin. Nyt tavoitteet asettuvat enemmän tuotujen juoksen puoleen.

 

– Tavoite on tietysti tuoda mahdollisimman paljon juoksuja Palloilijoiden paidassa, tänä kesänä Ykköspesiksessä 29 juoksua tuonut Kaurila sanoo.

 

– Joukkueen tavoitteet tietysti edellä ja niitä kohti joukkueena mennään. Henkilökohtaisesti tavoite on myös tietysti kehittyä pelaajana, hän jatkaa.

 

Kuten todettua, on Kaurila ehtinyt kaksoisedustuksella Palloilijoiden väreissä vuosien saatossa pelaamaan. Miehen puheista paistaa, että Loimaalle on aina ollut kiva tulla.

 

– Loimaalla on aina ollut hyvä henki porukassa ja aina tuntenut itsensä tervetulleeksi. Parhaat kokemukset Loimaalta on kaikki ottelut, jotka on LP:n kanssa päässyt pelaamaan, Kaurila kertoo.

 

Kysyttäessä, mitä Arttu Kaurila aikoo tuoda Palloilijoiden joukkueeseen kaudella 2020, on vastaus selkeä:

 

– Täyden oman panokseni joukkueen tavoitteiden saavuttamisen eteen, hän päättää.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet