Haastajaryhmä LP:n harjoitusrinkiin

Loimaan Palloilijoiden Ykköspesis -miehistö kokoontui ensimmäistä kertaa aloitustestien merkeissä ja samalla käynnisti harjoituskautensa kohti tulevaa kautta.

15 sopimuspelaajan lisäksi harjoitusringissä nähdään uusia kasvoja, kun mukaan liittyy nuoria ja lahjakkaita pesäpalloilijoita Jokioisilta. Haastajaryhmäksi nimettyyn porukkaan kuuluvat 14-vuotias Perttu Kenttäaho, 20-vuotias Eetu Mutikainen sekä 2004-ikäluokkaa edustavat Roope Arkkila ja Nico Kinos.

 

– Innokkaita ja lahjakkaita poikia Jokioisilta, jotka tulevat tosissaan haastamaan meidän miehiä pelipaikoista. Löytyy nopeuspotentiaalia ja lajitaitojen uskon olevan jo hyvällä tasolla Jokioisten hyvän valmennuksen ansiosta. Mielenkiinnolla odotan, kuinka ison loikan pojat ottavat kovassa harjoitusryhmässä, LP:n pelinjohtaja Joni Kalttonen sanoo.

 

Nuoresta iästä huolimatta, ovat kaikki haastajaryhmän pelaajat jo Jokioisten Koetus Junioreiden riveissä debyyttinsä tehneet aikuistasolla ja suomensarjassa. Pelaajista kokenein, Eetu Mutikainen, pelasi täyden kauden suomensarjassa jo kaudella 2018. Perttu Kenttäaho sekä Roope Arkkila pääsivät debytoimaan kaudella 2020 ja isompaa roolia oli tarjolla menneenä kesänä. Nico Kinos debytoi suomensarjassa viime kaudella ja tilille kertyi heti yhdeksän ottelua.

 

Uuden harjoituskauden kynnyksellä, on selkeästi motivoituneella nuoriso-osastolla odotukset korkealla.

 

– Odotan kehittyväni fyysisesti, henkisesti sekä lajitaidollisesti. Odotan joukkueessa olevan hyvä meininki ja kehittyvämme myös joukkueena, kopparin tontilla viihtyvä Kinos kommentoi.

 

– Kovilla odotuksilla ja tahtotila on kehittyä joka osa-alueella, itseään pelaajana suhteellisen monipuoliseksi kuvaileva Mutikainen jatkaa.

 

Odotusten ollessa korkealla ja motivaation kohdillaan, on myös tavoitteet asetettu kansallispelin suhteen korkealle.

 

– Tavoitteita on päästä Superpesikseen ja voittaa suomenmestaruus, haastajaryhmän kuopus Perttu Kenttäaho kommentoi.

 

Jokioisilla hyvää valmennustyötä nuorten pelaajien kanssa tehnyt Ari Kenttäaho kuvailee haastajaryhmän pelaajia tavoitteellisiksi.

 

– Tavoitteellisia poikia. Ehdottomasti paikkansa harjoitusryhmässä ansainneet. Toivottavasti potkii myös seuraavia eteenpäin, kun näkee tämän olevan mahdollista, hän sanoo.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet