J-P Koivisto miesten vahvuuteen

Kovin tavoittein alkavaan kauteen lähtevä Loimaan Palloilijoiden miesten joukkue vahvistuu, kun Jussi-Pekka Koivisto, 34, on liittynyt joukkueeseen vuoden mittaisella sopimuksella.

Pitkään lajia eri rooleista nähnyt Koivisto tuo joukkueeseen näkemyksensä sekä kokemuksensa lisäksi monipuolisuutta.

 

Viime vuosina pelihommia haitanneista vaivoista kärsinyt mies on pystynyt talvella treenaamaan hyvin:

 

– Ihan hyvät fiilikset on tällä hetkellä ja pelihommat kiinnostaa vielä kovasti. Syksystä lähtien on tehty omatoimisesti kovasti hommia sen eteen, jotta äijä on pelikunnossa kesällä. Tällä hetkellä ollaan fyysisesti paremmassa kunnossa mitä moneen vuoteen ja paikat on toistaiseksi pysynyt ehjänä. Mennään treeni kerralla eteenpäin ja katsotaan mitä kesä tuo tullessaan, Koivisto kertoo.

 

– Viime kesänä oli tarkoitus myös pelata, mutta helmikuussa ei ollut vielä tietoa pelaajista eikä pelinjohtajista. Siihen mennessä itsellä ei ollut vielä yhtään lajiharjoituksia alla, joten kesä tuli aivan liian nopeasti. Eikä myöskään operoitu polvi ollut vielä ihan täydessä iskussa, niin se oli myös osasyy ja sen takia kesä meni katsomon puolella, Koivisto jatkaa.

 

Kaudella 2017 Koivisto pelasi yhden ottelun Palloilijoiden riveissä. Kesällä 2016 pelejä on viimeksi kertynyt enemmän, kun pudotuspelit mukaan lukien Koivisto nähtiin 11 ottelussa. Kaudella 2015 Koivisto kuului ehdottomasti joukkueen parhaimmistoon, kun Palloilijat porskuttivat aina nousukarsintoihin asti. Kausi oli varsin onnistunut myös tilastojen valossa. Koivisto oli joukkueen toiseksi paras niin lyötyjen, kuin myös kärkilyöntien osalta.

 

Menneen talven osalta kokenut pelimies antaa kiitosta valmennuksen suuntaan.

 

– Tumen ja Korkin johdolla treeneissä on ollut tekemisen meininkiä ja vaatimustaso on ollut hyvällä tasolla. Myös Mäkisen Marko on tuonut hyvän lisän fysiikka- ja nopeusharjoituksiin ja siitä on varmasti iso apu varsinkin nuoremmille. Itse yritetään kovasti sähistä mukana ja näyttää samalla esimerkkiä omalla tekemisellä. Saa nähdä pärjääkö sitä vielä nuoremmille vai viekö kaverit pelipaikat. Jos näin käy, niin onneksi kohta pääsee pelaamaan ikämiehissä, Koivisto vinkkaa.

 

Vuosien saatossa mies on nähty myös pelinjohto-, ja valmennuskuvioissa. Oman harjoittelun ohessa Koivisto on kuluneena talvena ehtinyt olemaan myös naisten edustusjoukkueen apuna.

 

– Naisten joukkue on treenannut hyvin läpi talven Jessen johdolla ja porukkaa on ollut paljon treeneissä. Mitä olen ollut vähän auttamassa treeneissä, niin kehitystä on tapahtunut ja varsinkin Piispalan leirillä pallo sai kyytiä kunnolla. Kyseessä nuori ja innostunut joukkue, joten kesällä on varmasti luvassa hyviä ja tiukkoja matseja, hän kehaisee.

 

Palloilijoiden kasvatti Koivisto sekä muu LP-lauma starttaa sarjakautensa kotiottelulla äitienpäivän viikonloppuna lauantaina 11.5. kun vieraaksi saapuu Turku-Pesis.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet