Joni Kalttonen palaa joukkueen miehistöön!

Loimaan Palloilijoiden miesten edustusjoukkue saa kaivattua täydennystä, kun viime kauden kapteeni, Joni Kalttonen palaa joukkueen miehistöön.

Kalttonen, 34, tuo nuoreen joukkueeseen osaamisensa lisäksi rutkasti kokemusta ja johtajuutta. Viime kaudella kaksi kunnaria ja 26 tavallista juoksua 14 ottelussa sivaltanut ”Kaltsi” osoitti olevansa äärettömän tärkeä palanen joukkueessa niin kentällä kuin myös sen ulkopuolella. Hänen tililleen kertyi lyötyjen lisäksi 66 kärkilyöntiä sekä viisi tuotua juoksua.

 

Kokemusta mies on vuosien varrella kerryttänyt lähialueiden seuroissa, kun Palloilijoiden lisäksi tutuksi ovat tulleet Pöytyä, Mynämäki, Turku, Jokioinen sekä Köyliö.

 

Palloilijoiden miesten edustusjoukkue on kärsinyt talven aikana miesvajaudesta ja ajoittain ohkainen rinki on tuottanut harmaita hiuksia läpi synkän syksyn ja talven - näin ollen Kalttosen jatkopäätös onkin entistäkin merkittävämpi ja tuottaa ison helpottavan huokauksen, miehen merkitystä joukkueelle kun on vaikea sanoin kuvailla, etenkin haastavassa tilanteessa.

 

Palloilijoiden sarjakauden alkuun on hieman yli kuukauden päivät. Viikonlopun aikana tiedoitetaan lisää tulevan kauden joukkueesta ja tunnelmista, jonka jälkeen on aika suunnata katseet tuohon sarja-avaukseen, viimeisiin valmisteluihin sekä toivotaan, että mahdollisimman pian päästään ulko-olosuhteisiin suorittamaan näitä viimeisiä valmistautumisia ennen kilpailukautta.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet