Kalttonen ja Niittymäki tekevät paluunsa pelikentille

Palloilijoiden Ykköspesis -miehistö kokee muutoksia, kun mukaan remmiin liittyvät Joni Kalttonen sekä Jussi-Pekka Niittymäki.

Kalttonen, 46, tekee paluunsa vuoden tauon jälkeen. Viime kesänä toki mies nähtiin kentällä muutamassa ottelussa paikkaamassa loukkaantumisia. Pehmeiden käsiensä lisäksi Kalttonen tuo joukkueeseen lisää kokemusta ja johtajuutta. 

 

– Mahtavaa lähteä mukaan vielä pelaamaan! Rauhaksiin on tehty hommia sen eteen, että kauden alkaessa mies on valmiina taistelemaan pelipaikasta. Lähtökohtaisesti tavoitteena on ottaa pelipaikka joukkueen etukentältä, Kalttonen kertoo.

Niittymäki, 43, on tehnyt mittavan uran pelinjohtajana ja viime vuodet ovat kuluneet seuran taustoilla puheenjohtajan roolissa. Omien sanojensa mukaan nyt on kuitenkin vielä viimeinen hetki ulosmitata se lopullinen potentiaali, joka mittaamatta nuorempana jäi.

 

– Hommia on tehty kovasti ja mies on kunnossa. Pelipaikkaa tavoitellaan takakentältä tai lautasen äärestä, kummassa vain pelinjohto kokee enemmän olevan hyötyä. Uskoisin myös yhä pystyväni olemaan sarjan top-3 parhaita vaihtajia, Niittymäki kommentoi.

 

Uutisoinnin yhteydessä Loimaan Palloilijat haluaa muistuttaa, että huomenna on huhtikuun 1. päivä, eikä aivan kaikkea kannata uskoa. Hyvää tulevaa aprillipäivää!

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet