Kolme päivää, kolme sopimusta – Iivonen, Julin sekä Malinen ensi kaudella LP:n väreissä

Loimaan Palloilijoiden Ykköspesis -miehistö vahvistuu, kun sopimukset on solmittu Joona Iivosen, Niko Julinin sekä Tommi Malisen kanssa. Tuttu kolmikko tuo mukanaan kokemusta yhteensä yli 300:n Ykköspesis -ottelun verran.

Joona Iivonen, 20, on nuoresta iästä huolimatta jo ehtinyt pelata runsaasti Ykköspesistä. Palloilijoiden kasvatti palasi viime kaudeksi Loimaalle ja oli kuluneella kaudella LP:n ehdotonta eliittiä etenkin ulkopelissä.

 

Niko Julin, 28, on Pöytyän Urheilijoiden kasvatti ja yli sadan Ykköspesis -ottelun kokemuksella tuo osaamista niin Palloilijoiden sisä- kuin ulkopeliin. Kuluneella kaudella Julin nähtiin LP:n väreissä kahdesti.

 

Tommi Malinen, 33, palaa Loimaalle Superpesiksessä pelatun vuoden jälkeen. Malinen esiintyi Loimaalla kausilla 2018 sekä 2019. ”Toke” oli varsin vakuuttava kaksi kautta  pelatessaan LP:n väreissä ja eittämättä suuri osa Palloilijoiden nousua Ykköspesikseen jälkimmäisen kauden päätteeksi. Kaudella 2020 Malinen pelasi Superpesistä MansePP:n riveissä. Debyyttikausi Superpesiksessä tuotti 29 lyötyä juoksua, joka oli Mansen pelaajista toiseksi eniten, kun edellä oli vain Juha Niemi.

 

Kolmikosta kaikkien sopimukset ovat vuoden mittaisia.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet