Kopparia ja kotiuttajaa! - Mäki ja Kaskiluoto jatkavat Palloilijoissa

Loimaan Palloilijoiden tulevan kauden joukkueet täydentyvät, kun joukkueisiin saadaan koppariosaamista sekä kotiutusvoimaa, kun Niko Mäki ja Liisa Kaskiluoto jatkavat kasvattajaseuransa väreissä.

Hienon ja onnistuneen kauden Palloilijoiden takakentällä pelannut Niko Mäki, 21, jatkaa joukkueessa kahden vuoden sopimuksella. LP:n kasvatille kulunut kausi oli ensimmäinen Ykköspesiksessä mutta nuori mies näytti, että kova työ tuottaa tulosta eikä uusi ja haastavampi sarjataso tuota ongelmaa. Hyvän ulkopelin lisäksi Mäki keräsi kaudella yhden lyödyn, neljä tuotua sekä 32 kärkilyöntiä.

 

LP:n naisten kokeneeseen osastoon kuuluva Liisa Kaskiluoto, 24, jatkaa niin ikään kasvattajaseuransa väreissä 1+1 -vuotisella sopimuksella. Kaskiluoto on pelannut Palloilijoiden naisten joukkueessa kaudesta 2013 lähtien ja välissä on ollut vain yksi välivuosi kaudella 2018. Seuraavassa ottelussaan 100:n naisten suomensarjan ottelun rajapyykin rikkova Kaskiluoto pelasi tilastojen valossa kuluneella kaudella parhaan kautensa, josta osoituksena myös lohkon lyöjätilaston 3. sija (1+22, 8 ot.).

 

Lisää sopimusuutisia lähiaikoina!

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet