Kummiyritykset pelaajan tukena / Perustava & BodyMethod

Kaudella 2022 Perustava Oy näkyy laajasti Ykköspesiksessä mutta toimii myös LP:n kapteenin Tommi Malisen kummiyrityksenä sekä vaatettaa Palloilijoiden jokerikolmikon.

Pelaajan kummiyrityksenä toimiminen on helppo tapa tukea urheilijaa ja urheiluseuraa, sekä saada urheilijan avulla näkyvyyttä yritykselle. Loimaan Palloilijoiden kapteenin Tommi Malisen taustalla on tukena kaksi yritystä; lihashuoltoon keskittyvä Bodymethod ja Ykköspesiksessä muutenkin laajasti näkyvä rakennusalan toimija Perustava.

 

Tommi Malinen kommentoi kummiyritysten merkitystä urheilijan taustalla:

 

"Kumppanuudet ovat itselle elintärkeitä oman pelaamisen kannalta. Arkeni on hektistä pienten lasten ja vastuullisen työn, sekä urheilun kombinaationa. Yritysten tuki minulle ja seuralle mahdollistavat ajankäyttöni pesäpalloon tässä elämänvaiheessa. Suurkiitos Bodymethod ja Perustava."

 

Kim Keskimäki, Body Method: 

"Olemme olleet Tommin tukena monta vuotta lihashuollon kautta. Olemme saaneet yhteistyöstä näkyvyyttä itsellemme sosiaalisessa mediassa ja ottelutapahtumissa. Sana on kiirinyt palveluistamme. Kaikki ovat voittaneet kumppanuudessa."

 

Valtteri Karjula, Perustava:

"Urheilusponsoroinnilla kannamme samalla omaa yhteiskuntavastuuta, mutta myös saamme tärkeää paikallista näkyvyyttä. Tommin ja Loimaan Palloilijoiden kautta haluamme viestittää kaikille pesäpalloseuraajille, että Perustava on varteenotettava toimija Varsinais-Suomen alueen pohja-ja perustustöissä. Kumppanuuden kautta huolehdimme, että myös urheilijan omat perustukset ovat kunnossa."

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet