Lehtimäki ja Yrjänen tositoimissa myös tulevalla kaudella!

Tulevana kesänä pelikentillä Palloilijoiden paidassa nähdään kuluneen kesän tavoin Aleksi Lehtimäki sekä Roope Yrjänen. Molempien sopimus on mallia 1-vuosi.

Lehtimäki, 32, on Palloilijoiden ”oma poika”, joka on jo vuosia kuulunut seuran miespesäpallon kantaviin voimiin. ”Allun” kohdalla nuoresta pelurista ei enään puhuta mutta sitäkin arvokkaampaa kokemusta mies tuo joukkueeseen. Nykyisen loimaalaisen pesäpallon tunnetuimpiin nimiin kuuluva Lehtimäki todisti jälleen viime kesänä olevansa yksi, ellei jopa paras, etelälohkon lukkareista.

 

Sisäpeliin Lehtimäki tuo laajuutta, josta kertoo kuluneena kesänä runkosarjan 12 otteluun 17 lyötyä juoksua sekä kahdeksaan pudotuspeliotteluun yhtä monta lyötyä. Näiden lisäksi mies keräsi runkosarjassa 56 kärkilyöntiä ja pudotuspeleissä vastaavasti 32 kappaletta. 

 

– Helkkarin hyvä meno ollut treeneissä! Vaikka joukkueena treenataan ja pelataan, niin nyt myös mitataan kaikkia yksilöinä, minkä verran ketäkin pystyy kehittymään ja suoriutumaan ”tosipeleissä”, Lehtimäki kertoo.

 

 

Keväällä Palloilijoihin farmin kautta uutena miehenä liittynyt Roope Yrjänen on niin ikään solminut vuoden mittaisen sopimuksen Loimaalle. 

 

Yrjänen toi menneenä kesänä runkosarjassa 12 otteluun 16 juoksua ja keräsi 38 kärkilyöntiä. Pudotuspeleissä Yrjänen pelasi neljä ottelua, joissa kertyi seitsemän tuotua juoksua sekä 18 kärkilyöntiä. 

 

Nopea kinttuinen Yrjänen pelasi etenijäjokerin roolin lisäksi myös polttolinjassa, joka tuo osaltaan taas lisää mahdollisuuksia sekä leveyttä Palloilijoiden rosteriin. 

 

– Hyvä fiilis uudesta sopimuksesta! Mukava pelata ensi kesänä vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa Loimaan väreissä, ”Yrjis” kertoo.

 

– Viime kaudesta jäi pääosin hyvä maku mutta myös paljon nälkää ensi kesää varten. Syksyn harjoittelu on sujunut omalta osin hyvin ja fysiikassa on menty eteenpäin. Ensi kaudella on varmasti monta juoksua tuotavana loimaalaiselle pesisyleisölle! 

 

 

Sopimusten myötä Palloilijoilla on nyt kasassa 12 sopimuspelaajaa. Lisää julkistuksia on kuitenkin luvassa lähiaikoina, niin pelaajistoon, kuin myös valmennustiimiin. 

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet