Lippo vietti lyöntiharjoituksia LP:n kustannuksella

”Tämä on ihan uskomatonta! Kiitoksia!”. Tämä Lippo-kannattajan huuto katsomosta kuvasti hyvin sunnuntain peliasetelmaa Oulun ja Loimaan välisessä ottelussa. Kotijoukkue löi yhteensä 18 juoksua LP:n neljää vastaan. Kolme pistettä jäi Raksilaan lukemin 2-0 (6-3, 12-1).

Lippo tiesi kotikenttänsä metkut. Kun palloa lyö kakkospuolelta läpi, on seurauksena usein kunnari. LP:tä vastaan lyöjä kiersi kentän omalla lyönnillään peräti neljä kertaa. Loimaan kakkoskoppari lähti turhaan pallon perään Jan Hankalan, Topi Korhosen ja kaksi kertaa Ari Lankisen läpilyöntien jälkeen.

Vielä ensimmäisellä jaksolla LP jaksoi viritellä kirin poikasta, mutta auttamattoman myöhään. 6-0-tilanteessa jakson viimeisen tasoittavalla loimaalaiset löivät kolme juoksua, mutta juoksuero oli venähtänyt liian suureksi.

Tommi Angervisto aloitti juoksujen teon tutulla kakkospuolen kumurallaan, jolla Niko Mäki ennätti helposti kotiin. Pari Toni Pomell-Eetu Mutikainen onnistui seuraavaksi. Jakson viimeisen juoksun löi Joona Iivonen ja toi Niko Julin.

Toisen jakson alussa Angervisto löi LP:n ainokaisen Nooa Hoikan ehtiessä nipinnapin kotiin. Sen jälkeen alkoi Lipon ilotulitus, jossa kenttää puhkottiin ja välillä lyötiin merkistä väliin.

LP:n tappion lisäksi huolestuttavaa on joukkueen terveystilanne. Mikko Pauna ei pelannut kummassakaan pohjoisen ottelussa, ja Lippo-pelin alla pelinjohto päätyi siirtämään myös Perttu Kenttäahon lonkkavaivojen vuoksi jokeripaitaan. Santeri Holma saatiin onneksi paikkaamaan tilannetta, mutta LP:n parhaiden jalkojen puuttuminen tylsytti sisäpeliä melkoisesti viikonlopun otteluissa.

- Kyllä nyt on myönnettävä, että pelaajat ovat rikki ja sitä kautta sekä ulko- että sisäpeli ovat rikki. Meillä ei ole valtavaa pelaajareserviä, josta nostaa uusia Ykköspesis-tasoisia pelaajia loukkaantuneiden tilalle. Näyttää siltä, että suurella todennäköisyydellä pelaamme elokuussa karsintapeleissä. Valmennustiimin kanssa käymme tilannetta läpi, ja mietimme, millä tavalla saamme niihin peleihin parhaan mahdollisen pelisysteemin, kertoi kummilapsensa rippijuhliin lähtenyttä Joni Kalttosta pelinjohtajana tuurannut J-P Niittymäki ottelun jälkeen.

Keskiviikkona nähdään, millaisella miehityksellä LP pystyy lähtemään back-to-back-peliin Lippoa vastaan.

Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia