Lisää jatkosopimuksia omille kasvateille - Salminen ja Talvinen jatkavat Palloilijoissa!

Lisää omia kasvatteja nähdään Palloilijoiden riveissä myös ensi kaudella, kun Kia Salminen sekä Jero Talvinen jatkavat LP:n väreissä.

Salminen, 21, teki kuluneella kaudella paluunsa kentille välivuoden jälkeen. Mennyt kausi oli ensimmäinen kokonainen naisten suomensarjassa sitten kauden 2016. Naisten suomensarjan lisäksi tyttöjen superpesistä LP:n ja Pöytyän riveissä pelannut Salminen keräsi kuluneella kaudella kahdeksassa ottelussa 41 kärkilyöntiä, joiden lisäksi tilille kertyi kuusi lyötyä ja yksi tuotu juoksu. Salmisen sopimus on vuoden mittainen.

 

Talvinen, 22, on kuulunut Palloilijoiden miesten joukkueeseen kaudesta 2015 lähtien. Tuleva kausi on siis nuoresta iästä huolimatta jo Talvisen seitsemäs. Viimeiset neljä kautta ”Jeti” on kuulunut runkomiehiin ja vakiokalustoon pelaten lähes kaikki ottelut kausien aikana. Kuluvalla kaudella Talvinen pääsi tekemään LP:n riveissä Ykköspesis -debyyttinsä ja sarja-avausta lukuunottamatta pelasi täyden kauden. Kuluneella kaudella mies nähtiin myös neljän ottelun verran suomensarjassa Pöytyän riveissä. Talvisen sopimus on 1+1 -vuotinen.

 

Lisää sopimusuutisia lähiaikoina!

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet