Loimaan Palloilijat x Loimaan YkkösApteekki

Koulua Kuopiossa, kesät kotona, kesätyöt kumppanilla ja kansallispeliä kasvattajaseurassa.. Voi kuulostaa mutkikkaalta, mutta todistetusti mahdolliselta.

Kyseinen kuvaus on koonti LP-kasvatin, Eveliina Vainion, arjesta.

 

”Evu” on tuttu näky Palloilijoiden etukentältä. Nuoresta iästä huolimatta, on pelivuosia jo naisten joukkueessa takana. Viime talvikaudet ovat kuitenkin olleet Evun kohdalla hyvin erilaisia, kuin aiemmin, sillä arki pyörii talvikaudella koulun myötä Kuopiossa.

  • Loimaan Palloilijoiden Eveliina Vainio opiskelee Kuopiossa farmasiaa.

Loimaan Palloilijoiden Eveliina Vainio opiskelee Kuopiossa farmasiaa.

 

Matkustamista kuuluu ymmärrettävästi riittävän paljon talvikauteen, mutta myös harjoittelu onnistuu hienosti Kuopiossa. Kuopion ja Loimaan väli tulee tutuksi mutta arkena harjoittelua mahdollistaa urheiluakatemia.

 

– Talvikaudella opiskelun ja treenaamisen yhdistäminen on sujunut luontevasti etäopiskelunmahdollisuuksien, seuran ja joukkueen tuen sekä Kuopion urheiluakatemian avulla, Vainio kertoo.

 

Jos on Eveliina tuttu näky pesäpallokentillä, on hän sitä myös Loimaan YkkösApteekissa. YkkösApteekki on Loimaan Palloilijoiden yhteistyökumppani sekä vahva tukija ja myös Eveliina Vainion kummiyritys.

 

– Farmasian opintoihin sisältyy harjoittelujakso, jonka minulle on mahdollistanut yhteistyökumppanimme Loimaan Ykkösapteekki. Aikatauluttaminen pelien, harjoitusten ja töiden välillä on onnistunut Ykkösapteekin kanssa erinomaisesti, ”Evu” jatkaa.

YkkösApteekin löytää Loimaan Prisma-keskuksesta. Apteekin palveluista löytyy mm. palvelupiste, ihopalvelu sekä terveyspiste.

 

”Loimaan Apteekki on ystävällisesti ja ammattitaitoisesti palveleva apteekki Loimaan Prisma-keskuksessa. Modernista apteekistamme löydät niin lääkkeet, itsehoitotuotteet kuin laadukkaan apteekkikosmetiikan.”

 

Loimaan Palloilijoiden naisten runkosarja päättyy tällä viikolla. Kaksi ottelua on jäljellä, mutta pudotuspelipaikka on jo varmistettu. Lohkovälierät alkavat heti ensi viikolla mutta vastustaja on vielä auki. LP:n naiset ovat runkosarjassa mitelleet 12 ottelua, joista 10 on päättynyt Palloilijoiden voittoon.

 

– Kausi on sujunut hyvin. Olemme saaneet tiukkoja pelejä, joista on tarttunut hyviä oppeja mukaan matkaan. Uskon, että olemme valmiita syksyn koviin peleihin, Evu päättää.

  • Eveliina Vainio ja muut Palloilijat tositoimissa tänään kotikentällä viimeistä kertaa runkosarjan aikana.

Eveliina Vainio ja muut Palloilijat tositoimissa tänään kotikentällä viimeistä kertaa runkosarjan aikana.

 

Loimaan Palloilijoiden naisten runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan tänään tiistaina 2.8. klo 18, kun saviseudulle vieraaksi saapuu Kerava.

 

Ottelussa peli-isäntänä toimii Loimaan Palloilijoiden yhteistyökumppani sekä Eveliina Vainion kummiyritys, Loimaan Ykkös Apteekki.

www.loimaanapteekki.fi

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet