Loimaan Palloilijat yhteistyösopimukseen Hyvinkään Tahkon kanssa

Kaudeksi 2020 miesten Ykköspesikseen noussut Loimaan Palloilijat sekä perinteikäs Superpesis -seura Hyvinkään Tahko ovat solmineet farmi-, ja yhteistyösopimuksen. Seurojen välinen sopimus kattaa seuraavan vuoden, jonka jälkeen on tarkoitus tarkastella, miten seurojen tavoitteet ovat toteutuneet.

Sopimuksella haetaan molempia seuroja palvelevaa yhteistyötä alueellisesti sekä paikallisesti, ja seurat pyrkivät tukemaan toistensa tekemistä. Hyvinkään Tahkolle on tärkeää taata ja tarjota nuorille urheilijoilleen mahdollisimman kehittävä polku kohti huippua. LP tavoittelee yhteistyön myötä kilpailua joukkueen sisällä ja pyrkii parantamaan iskukykyään sarjanousijana ensi kesän Ykköspesiksessä.

 

Käytännössä sopimus tarkoittaa, että mikäli Tahkon terveystilanne säilyy hyvänä, on ajatuksena, että nuoret Kaapo Kalmari sekä Joosua Rättö pelaavat ensi kesänä Loimaalla. Miehet liittyvät joukkueen rinkiin jo alkuvuodesta. Lisäksi tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös kolmas pelaaja Tahkosta on LP:n käytössä.

 

– Oli kiva huomata ja kokea, että nousun tapahduttua olimme haluttu kumppani Superpesikseen päin. Yhteydenottoja tuli eri seuroista, mutta Tahkon kanssa näkemykset kohtasivat käytännössä 100%-sesti ihan ensimmäisestä puhelinkeskustelusta alkaen, Palloilijoiden puheenjohtaja Jussi-Pekka Niittymäki kommentoi.

 

– Koen, että joukkueemme vahvistuu näiden pelaajien myötä juuri niiltä osin, joihin olemme vahvistusta kaivanneet (etukenttä ja kotiutusvoima). Kokemukset näistä kahdesta kaverista vastustajina luovat aika vahvan uskon, että he ovat urheilijoina valmiita ottamaan seuraavan stepin, joka heidän kohdallaan tarkoittaa murtautumista Ykköspesiksessä laatupelaajiksi. Lisäksi toivon että pystymme olemaan myös Tahkolle hyvänä tukena, jotta he pystyvät ottamaan seuraavan stepin ja taistelemaan tulevaisuudessa Superpesiksessä ihan mitaleistakin, Niittymäki jatkaa.

 

– Olemme Tahkossa todella iloisia, että yhteistyö toisen perinteikkään pesäpalloseuran kanssa syntyi. Yhteistyön tavoitteet ja periaatteet kohtasivat ja uskommekin, että yhteistyöstä tulee monivuotinen. Sopimus takaa hyvän alueellisen pelaajapolun ja palvelee alueen kaikkia huipulle tähtääviä pelaajia, kertoo Tahkon toimitusjohtaja Miika Rantatorikka.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet