LP avaa hallikauden lauantaina Kotkassa

Loimaan Palloilijat pukevat ensi kertaa pelipuvut ylleen tällä sesongilla, kun joukkue matkaa viikonloppuna Kymenlaaksoon, tarkemmin sanottuna Kotkaan, jossa edessä on lauantaina talvikauden ensimmäiset harjoitusottelut.

Joukkue on paiskinut hommia yhdessä lokakuun loppupuolelta asti ja tulevana lauantaina nähdään ensi kertaa, miten harjoitus on tarttunut, kun päästään pelitilanteeseen.

 

Lauantaina Kotkassa kiilaan kirmaa Palloilijoiden kaveriksi kaksi kovaa joukkuetta, kun vastaan asettuu Superpesiksen yksi ennakkosuosikeista, Kouvolan Pallonlyöjät, sekä eittämättä Ykköspesiksen kovimpiin porukoihin lukeutuva Haminan Palloilijat. Nähtäväksi jää, millaisilla kokoonpanoilla joukkueet pelaavat mutta varmaa on, että heikkoja pelaajia ei lauantaina vastassa ole.

 

Palloilijoiden Niko Mäellä on takanaan työteliäs talvikausi ja mies myöntää, että ensimmäiset harjoitusottelut tulevat oivaan saumaan.

 

– Pitkä pätkä taas puurrettu pienissä saleissa, joten oikein odottavin tunnelmin huomista kohti. Pelaaminen tässä touhussa kuitenkin parasta on. Todella kivaa siis vetää pelipuku ylle viiden kuukauden tauon jälkeen, Mäki sanoo.

 

Huomisia vastustajia Mäki ei puntaroi vaan myöntää, että oma tekeminen on huomisen juttu.

 

– Tasonmittaus, se tämä on. Nähdään missä mennään nyt, missä onnistutaan ja mitä pitää kevään aikana parantaa. Toki on myös hienoa pelata kovia porukoita vastaan, hän jatkaa.

 

Palloilijat lähtevät matkaan 17 pelaajan voimin, joten muutoksia otteluiden kokoonpanoissa tullaan näkemään. Ensimmäinen ottelu alkaa klo 12 Haminaa vastaan ja toinen ottelu pelataan Kouvolaa vastaan klo 15:30 alkaen.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet