LP ei saanut tappioputkeaan poikki Kouvolassa

Loimaan Palloilijoiden ulkopeli oli sunnuntaina kunnossa yhtä harhaheittoa lukuun ottamatta. KPL sai toisen jakson tasoittavan juoksunsa turhan halvalla, kun LP:n pelaajat innostuivat juhlimaan kotipesään tullutta toista paloa niin antaumuksella, että Elmeri Iivosen samasta tilanteesta heittämä tappoheitto kolmoselle yllätti ulkokentän, ja kolmoselle edennyt Akseli Pitkänen sai hölkötellä lukemat 3-3:een.

Tämä juoksu tiesi sitä, että pisteet jäivät Kouvolaan lukemin 2-0, kun kotijoukkue oli voittanut avausjakson juoksuin 1-0.

 

Elmeri Iivosen johdolla LP:n ulkopeli antoi mahdollisuuden voittoon, mutta sisäpelin tukkoisuus esti edelleen pisteiden saamisen. Vili Hettula meni vielä kärjessä hyvin kentälle, mutta sen jälkeen alkoivat sisäpelin vaikeudet. Oma osansa vaihtolyöntipelin sakkaamisessa oli myös KPL:n lukkarilla Aleksi Vainiolla.

 

Vasta toisen jakson neljännen aloittavalla lyönnit napsuivat paikoilleen. Etenijät etenivät, vaihtolyöjät vaihtoivat ja kotiuttajat kotiuttivat. Silloin ottelussa kaikki juoksut lyöneet jokerit Tommi Angervisto ja Nooa Hoikka veivät LP:n 2-3-johtoon onnistuneilla kotiutuksillaan.

 

Jaksovoitto oli jo hyppysissä, vaikka KPL saikin luotua viimeisen tasoittavallaan palottoman ajolähdön. LP:n etukenttä siivosi kotijoukkueen ensimmäisen kotiutuspaikan. Samoin kävi myös toisessa ajotilanteessa, mutta kun joukkue jahtasi innokkaasti kolmatta paloa, tulikin heitto kolmospesään, jossa ei ollut kiinniottajaa.

 

LP:n ulkopelissä ei tänään ollut moitittavaa. Yhtään läpilyöntiä ei nähty, ja pelaajat liikkuivat ulkona helteestä huolimatta hyvin.

 

Sisäpelissä Hettulan ja juoksut lyöneiden jokerien lisäksi maininnan ansaitsee erittäin hyvin vaihtotilanteita jokerina purkanut Joona Iivonen.

 

Palkinnot menivät kotijoukkueen kaksi juoksua lyöneelle Miikka Timoselle ja syöttöpelillään vastustajan peliä hyvin vaikeuttaneelle Aleksi Vainiolle. Hän myös löi KPL:n kolmannen juoksun. LP:stä palkittiin ykkösenä jälleen Elmeri Iivonen ja kakkosena kaksi juoksua lyönyt Tommi Angervisto.

 

Ulkokentän peluutuksesta vastaava pelinjohtaja J-P Niittymäki näki joukkueen otteissa paljon parannusta lauantaiseen Kiri-peliin.

 

- Kyllä nyt oli pelaajilla selkeä halu ottaa vastuuta ja pyytää merkkiä päälle. Nousujohteinen peli, joka päättyi joukkueen kannalta hieman nolosti. Harmittaa pelaajien puolesta. Oltaisiin voitu tänään saada jopa voitto kairattua, mutta tällaista on pesäpallo. Usein se ratkeaa johonkin virheeseen. Keskiviikkona saadaan laittaa vielä lisää kierroksia koneeseen, jos aiotaan ottaa pisteitä sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvalta Kannukselta.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet