LP:n D-pojat

D-poikien joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 13 pelaajaa. Suurin osa joukkueesta on pelannut yhdessä f-ikäisestä saakka.

Muutamia poikia on lopettanut ja muutamia tullut lisää vuosien varrella. Tällä hetkellä pelaajista kaksi pelaa yli-ikäluvalla, C-ikäryhmässä kun ei joukkuetta seurassa ole.

 

Joukkue on vuosien varrella sijoittunut kärkisijoille VS-pesiksen aluesarjassa ja kultaa on voitettu Loimaan alueleirillä ja Hyvinkään tenavaleirillä pelisarjassa. Tälle kaudelle päätettiin uuden valmentajan Joni Kalttosen johdolla osallistua eteläisen alueen kilpasarjaan sekä Laitilan alueleirille ja Tampereen suurleirille kilpasarjaan. Muutaman pelaajan lopettaminen on asettanut haasteita suunnitelmien toteutukseen, mutta haaste on otettu vastaan ja kautta edetty suunnitelmien mukaan.

 

Sarjapelejä on takana neljä, joista kolme on kääntynyt tappioiksi. Neljännessä pelissä alkoikin jo lyönnit osumaan kohdilleen sekä ajatus kulkemaan pelin mukana ja Kinnarin Pesis kaatuikin luvuin 2-0 (8-6,7-6). Harjoittelumahdollisuudet talven aikana ovat olleet heikohkot, koska lähes koko joukkue koostuu ”kahden lajin harrastajista”, mutta eiköhän se tässä alkukesän aikana ala peli kulkemaan, kun pelituntumaa tulee lisää.

 

Joukkueessa mukana: Juho Haapala, Markus Haveri, Niklas Haveri, Elmeri Iivonen, Oliver Kanden, Lauri Koivisto, Elmeri Laaksonen, Vili Laaksonen, Kasper Leijon, Eetu Mäkilä, Jami Mäkilä, Jussa Savo ja sisu Taalikka. Valmennuksesta ja pelinjohdosta vastaa Joni Kalttonen ja Timo Veikkolainen

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet