LP:n naiset nuorentunein voimin kohti tulevaa pesiskesää

Loimaan Palloilijoiden naisten joukkue pelaa kaudella 2023 suomensarjassa. Joukkue on kokenut isoja muutoksia, joita voi myös nuorennusleikkaukseksi kutsua.

Palloilijoiden harjoitusrinkiin kuuluu 19 pelaajaa. Katse on tiukasti tulevaisuudessa, josta kertoo myös se, että pelaajista peräti 10:llä on vielä suomensarjan debyytti tekemättä. Kauden 2022 joukkueesta tuttuja nimiä ringissä ovat Veera Jokela, Mette Leppikoski, Aino Mäntyvaara, Oona Peiponen, Kia Salminen sekä Eveliina Vainio. Mukana on myös jo viime kaudelta ”haastajaryhmästä” tutut Pami Aavila, Lotta Kylä-Uuppo sekä Sara Salminen, joista Salminen pääsi myös suomensarja -debyytin tekemään kaudella 2022. Tuttuja aiemmilta vuosilta ovat myös joukkueen kokeneeseen osastoon kuuluvat Johanna Lehtonen sekä Anniina Vainio, jotka palaavat suomensarjan joukkueeseen.

 

LP:n naiset ovat viime kausina pelanneet suomensarjan etelälohkossa, mutta tulevana kesänä joukkue palaa lounaislohkoon. Lohkossa Palloilijoiden lisäksi ovat Rauma, Kokemäki, Laitila, Pori, Pöytyä, Turkusekä Mynämäki. Lohkossa pelataan kaksinkertainen sarja eli otteluja runkosarjassa on 14. Runkosarjan päätyttyä lohkon neljä parasta jatkavat lohkon jatko-otteluihin, kun taas lohkon viimeiseksi jäänyt putoaa maakuntasarjaan kaudeksi 2024.

 

Harjoitusrinki 2023:

Aavila Pami

Heikkilä Annastiina

Hongisto Vilma

Jaakkola Saana

Jokela Veera

Juuri Linnea

Kylä-Uuppo Lotta

Lankinen Saara

Lehtonen Johanna

Leppikoski Mette

Mäntyvaara Aino

Peiponen Oona

Salminen Kia

Salminen Sara

Sjoman Iiris

Tabell Oona-Sofia

Vainio Anniina

Vainio Eveliina

Wahl Vilja-Maria

 

Valmennus:

Korkiamäki Jouni

Lankinen Jarmo

Wahl Rami

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet