Malisen ja Palloilijoiden tiet erkanevat

19. päivä toukokuuta vuonna 2018 julkaistiin sopimusuutinen otsikolla ”Tommi Malinen vahvistamaan Palloilijoita”. Kausi oli jo alkanut ja samana päivänä pelattiin kauden toinen ottelu, jossa Malinen puki ensi kertaa ylleen LP:n pelipaidan.

Nyt kaksi kautta, 38 ottelua, 4+141 lyötyä ja 195 kärkilyöntiä myöhemmin on tullut aika Loimaan Palloilijoiden kiittää ”Tokea” siitä panoksesta, jonka mies antoi joukkueelle. Otsikko osui oikeaan, sillä joukkue sai vahvistuksen mutta hyvän pelaajan lisäksi mahtavan persoonan. Eittämättä Malisen panos oli yksi niistä isoista tekijöistä, miksi ensi kaudella Loimaalla pelataan Ykköspesistä.

 

Kahdesta vuodesta käteen jäi tavoiteltu nousu ja mahtavia ihmisiä ympärille. Uskon vilpittömästi, että ystävyys kantaa vaikkei joka vuosi samassa kopissa oltaisikaan. Loimaa on viimeisen päälle pesäpallokunta, se näkyy kaikessa. Tietämystä lajista on joka talon nurkassa ja katsomon osassa. Kiitos kaikesta tuesta ja kannatuksesta mitä joukkue on saanut. Tulevaisuus on valoisa LP:lle, se on varma - seura kuuluu superiin pitkällä jänteellä. Keväällä kerroin kaksi kovaa tavoitetta: nousun ja yhden kivuttoman pelin. Ne täyttyi. Seuraavaksi on asetettava yhtä kovat tavoitteet, joita kurotella. Lämmin kiitos kaikesta.

- Toke

 

Loimaan Palloilijat kiittää Tommi Malista ja toivottaa mitä parhainta onnea uusien haasteiden parissa! 

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet