Miesten joukkueen nuoriso-osasto jatkaa

LP:n miesjoukkueen ensi kauden suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Joukkueen nuorisokaarti on kiinnitetty Loimaalle myös jatkossa.

Loimaan Palloilijat on tehnyt kaksivuotiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Mikko Lehtisalon, Jero Talvisen, Oskari Ylitalon ja Lauri Jokisen kanssa. Lisäksi Markus Nokso-Koiviston kanssa on sovittu yhden vuoden jatkosta. Näin ollen joukkueen runko pysyy ensi kaudelle hyvin samanlaisena, kun myös kapteeni Iiro Hämäläisellä on jo jatko sovittu kesälle 2019.

 

Joukkueen pelaajasopimuksista vastaava Aleksi Lehtimäki oli varsin tyytyväinen sopimusten teon jälkeen.

- Ollaan lähdetty kehittämään keväästä alkaen meidän miesten joukkueen toimintaa tasolle, jossa Ykköspesiksen pelaaminen kesällä 2020 olisi realistista. Nämä nuoret ovat vielä tasoltaan perässä "divarin" tasoa, mutta jokainen on ilmaissut halunsa kehittyä ja pyrkiä eteenpäin. Sen takia halusimme saman tein tehdä kaksivuotiset sopimukset niille, joiden elämäntilanne vähänkin sen mahdollistaa.

 

Lehtimäki jatkaa, että lisääkin neuvotteluita on käynnissä.

- Muun muassa Mäen Nikon kanssa keskustellaan vielä. Lisäksi pari kokeneempaa kaveria on tulossa rinkiin, mutta niiden osalta ei ole vielä tiedotettavaa.

 

Pelaajat itse olivat luonnollisesti varsin tyytyväisiä sopimusten synnyttyä.

- Olen mennyt paljon eteenpäin tämän kauden aikana, joten oli varsin luonnollista jatkaa kehittymistä, kommentoi ensimmäistä kauttaan edustuksen ringissä ollut Lauri Jokinen.

 

Nuorisokaartiin kokeneimpaan päähän pelimäärällä mitattuna kuuluva Mikko Lehtisalo on tällä kaudella ottanut isoja kasvuloikkia niin pelaamisessa, kuin myös esikuvana toimimisessa.

- Kyllä oikeastaan ainoa vaihtoehto oli jatkaa "omassa" seurassa.  Ei tarvinnut kauan edes miettiä kun sopimusta tarjottiin, halu näyttää kykynsä oman kylän väelle jatkossakin on suuri.

 

Oskari Ylitalo ja Jero Talvinen solmivat siis myös kaksivuotiset sopimukset. Molemmat ovat viimeistään tällä kaudella nousseet isoon pelilliseen rooliin.

- "Osku" ja "Jeti" ovat joiltain osin jo Suomarin kärkitason ukkoja. Valmennuksen tulee ensi talvena keskittyä ennen kaikkea heidän heikkouksiensa kehitykseen, niin sen jälkeen kumpikaan ei ole kovin kaukana tasosta, jolla voi pukea pelipaitaa niskaan sarjatasoa ylempänäkin, pohti jo ensimmäisen kerran talvella 2013 heitä valmentanut J-P Niittymäki.

 

Markus Nokso-Koivisto on tällä kaudella murtautunut täysin puskista suomensarjan parhaiden etumiesten joukkoon. Miehen mukaan päätös jatkosta oli niin ikään helppo.

- Olen viimeisen kahden kauden aikana oppinut pesäpallosta niin paljon uutta, että olisi hieman hölmöä olla jatkamatta.

 

Näin ollen Palloilijoiden ydinrunko on kasassa ensi kaudeksi. Joukkueeseen pyritään kiinnittämään yhteensä 10-12 pelaajaa ennen talvikauden alkua. Joukkueen harjoittelu tulee talvella uudistumaan rankasti niin rytmiltään, kuin osittain myös henkilöstöpuolella. Näistä LP tiedottaa lisää, kun seuraavan kerran kynä viuhuu paperin yllä.

 

LP:n sopimustilanne

Iiro Hämäläinen 2019

Lauri Jokinen 2020

Mikko Lehtisalo 2020

Markus Nokso-Koivisto 2019

Jero Talvinen 2020

Oskari Ylitalo 2020

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet