Miika Keski-Petäjä upotti LP:n

Iloista pesistä. Jokainen pelaaja yrittää kaikkensa. Yleisö viihtyy, kun lyöntipeli rullaa ja juoksuja syntyy. Tätä kaikkea oli LP:n peli lauantai-iltana.

Harmi vaan, että se LP, johon em. kuvaus sopii, oli Lonkero Pesis, joka kuritti omassa ottelussaan Ruskon Palloa Loimaan pesäpallostadionilla selvin numeroin.

 

Oulussa pelatussa ottelussa nähtiin toisenlainen LP, joka ei pystynyt edes haastamaan kotijoukkue Lippoa. Oululaiset veivät jaksot selkeästi 8-0 ja 5-0 ja vankensivat otettaan kotiedusta karsintojen ensimmäiselle kierrokselle.

 

Joukkueiden lyöntipelissä oli valtava ero. LP sai ensimmäisellä jaksolla luotua vain yhden kolmostilanteen. Lippo sen sijaan löi palloa läpi kentän joka puolelta. Läpilyönneissä kunnostautui erityisesti Lipon lukkari Miika Keski-Petäjä, joka heti ensimmäisessä vuorossa tälläsi pallon kunnarin arvoisesti kakkospuolelta maisemaan. Kolmannessa vuorossa sama mies löi jälleen läpi. Nyt tuloksena oli 1+1.

 

Viime kaudella Alajärvellä superia pelannut Keski-Petäjä oli terävä myös lukkaroinnissaan ja onnistui saamaan makeita kärpäsiä liian innokkaasti edenneistä loimaalaisista.

 

Keski-Petäjää säestivät hyvin hienon pelin paluunsa jälkeen pelannut Tapani Piri ja jokeri Markus Hallasuo.

 

Hallasuo ratkaisi vuorostaan toisen jakson lyömällä toisessa vuorossa aluksi Kasperi Salmelan kolmosrajanäpillä kotiin. Seuraavalla lyönnillä tuli kaksi lisäjuoksua kolmosluukusta. Ottelu oli sitä myöten taputeltu, vaikka LP saikin jaksolla luotua viisi kolmostilannetta. Yksikään kotiutuslyönti ei ollut juoksun arvoinen.

 

LP:n kärki kulki ottelussa mukavasti. Ykköspalkittu Tomi Lehtonen meni kentälle yhtä kertaa vaille täydellisesti. Kakkosena palannut Akseli Åberg onnistui niin ikään kakkospalkinnon arvoisesti.

 

Panosten puuttuminen näkyy tällä hetkellä LP:n otteissa. Pelistä puuttuu se viimeinen silaus. Pallot putoilevat räpylästä ja lyönnit karkaavat muualle kuin kohteisiinsa. Tavallaan ymmärrettävää, kun pelkoa putoamisesta ei ole, ja nousukarsijatkin ovat karanneet liian kauaksi.

 

Joukkueella on jäljellä kaksi peliä, joissa kauden maku ratkeaa. Kolmen tappiopelin putki pitäisi saada katkeamaan. Muuten loppukaudesta jää karvas maku suuhun.

 

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet