Naisten joukkueeseen tuttua ja turvallista sekä nuorta lahjakkuutta!

Palloilijoiden tulevan kauden joukkueen rivit täydentyy, kun mukaan joukkueeseen on saatu jatkosopimuksen myötä Eveliina Vainio sekä uutena kasvona mukaan tuleva Aino Mäntyvaara.

Eveliina Vainio, 18, on nuoresta iästä huolimatta tuttu näky jo useilta vuosilta Palloilijoiden naisten paidasta. Vainio debytoi suomensarjassa kaudella 2015 ollessaan vasta 13-vuotias, ja on näin ollen yhä seurahistorian nuorin edustusjoukkueessa pelannut pelaaja. Tilille on kertynyt 69 ottelua suomensarjassa sekä 21 ottelua tyttöjen superpesiksessä ja kaikki kasvattajaseuransa väreissä. ”Evu” on tuttu näky LP:n etukentältä, sillä pelaamissaan otteluissa hän on esiintynyt neljästi jokerina ja kaikki loput 86 ottelua siepparin tontilla. Vainion jatkosopimus on vuoden mittainen.

 

Uutena kasvona Palloilijoiden naisten mukaan liittyy Aino Mäntyvaara. Aivan uusi kasvo ei kuitenkaan nuori ja lahjakas Mäntyvaara, 15, Loimaan kentällä ole, sillä hän esiintyi jo kuluneella kaudella LP:n C-tytöissä. Jokioisilla pesisoppinsa saanut lupaus esiintyi myös viime viikonloppuna eteläisen alueen C-tyttöjen Itä-Länsi -ottelussa, jossa hänet palkittiin Lännen 1. palkinnolla. Mäntyvaaran sopimus on 1+1 -vuotinen.

 

Lisää sopimusuutisia lähipäivinä!

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet