Nuoriso-osastolle jatkosopimuksia!

Palloilijoiden rivit täydentyvät, kun jatkosopimukset on sovittu kuluneen kauden LP:n edustusjoukkueiden kuopusten, Mette Leppikosken sekä Elmeri Iivosen kanssa.

Vuonna 2004 syntyneet Leppikoski ja Iivonen nähdään paitsi jatkossakin kasvattajaseuran väreissä, myös reilun viikon päästä Järvenpäässä, missä pelataan eteläisen alueen C-ikäisten Itä-Länsi -ottelut.

 

Mette Leppikoskelle, 15, kulunut kausi oli ensimmäinen naisten suomensarjassa. Tyngässä kahdeksan ottelun runkosarjassa vastuu jäi vähäiseksi, yhden ottelun mittaiseksi. Vastuuta oli kuitenkin nuorelle ja lupaavalle pelurille tarjolla jatkopeleissä, kun hän pääsi pelaamaan ensimmäisellä kaudellaan myös ensimmäiset lohkoloppuottelunsa.

 

Kiistatta ikäluokkansa lupaavimpiin lukkareihin kuuluva Elmeri Iivonen, 16, nähdään niin ikään jatkossakin Palloilijoiden paidassa. Iivoselle todellinen läpimurto miesten peleihin tapahtui jo viime kaudella, kun nuori lahjakkuus lukkaroi Palloilijat sarjanousuun. Kuluneella kaudella Iivonen lukkaroi junioripelien lisäksi Pöytyällä miesten suomensarjaa sekä teki myös Ykköspesis -debyyttinsä, kun hänet nähtiin ruutupaidassa kahdessa ottelussa.

 

Leppikosken sopimus on 2-vuoden mittainen, kun taas Iivosen sopimus on mallia 1+2-vuotta.

 

Lisää sopimusuutisia jälleen aivan lähiaikoina!

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet