Nuorta lahjakkuutta Palloilijoihin - Tomi Lehtonen kahden vuoden sopimuksella Loimaalle

Loimaan Palloilijat ovat solmineet kahden vuoden mittaisen sopimuksen Jokioisten Koetuksen kasvatin, Tomi Lehtosen kanssa.

Lehtonen, 18, kuuluu eittämättä alueen lahjakkaimpiin nuoriin pelaajiin. B-poikien SM-sarjaa nuori peluri pelasi 2017 Turku-Pesiksen riveissä ja viimeiset kaksi kesää Manse PP:n paidassa. Kuluneella kaudella Lehtonen oli runkosarjassa tamperelaisten toiseksi paras etenijä, tuoden kahdeksaan otteluun 17 juoksua. Kärkilyöntejä Lehtonen keräsi kolmanneksi eniten, kun kahdeksaan otteluun kärkkäreitä kertyi 44 kappaletta. Lyödyillä 1+13 Lehtonen oli niin ikään joukkueen kolmanneksi paras myös kotiutusten osalta.

 

Suomensarjassa Lehtonen on esiintynyt kahtena viime kautena 32 ottelun verran Jokioisten Koetus Junioreiden paidassa. Menneenä kesänä Lehtonen oli joukkueen tehokkain kärkilyöntien sekä tuotujen juoksujen osalta.

 

Tuoreen sopimuksen myötä, saa Palloilijat osaamista vaihtotilanteisiin, lisää nopeutta sekä erittäin lupaavan ulkopelaajan, joka on esiintynyt pääasiassa polttolinjassa.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet