Palloilijoille nipullinen jatkosopimuksia

Loimaan Palloilijat tiedottivat aiemmin somekanavissaan jatkosopimuksista. Pesiskesä 2021 on vielä kesken mutta kautensa päättänyt LP:n miehistö suuntaa katseita jo tulevaan kauteen.

Kotipesä on kunnossa tulevaisuudessakin. Se varmistui, kun hienon kauden pelanneen Elmeri Iivosen sopimuksessa ollut optio otettiin voimaan. Seuran oma kasvatti nähdään LP:n riveissä näin ollen myös kaudet 2022 sekä 2023.

 

- Todella hyvät fiilikset sopimuksesta. Mukava jatkaa kasvattajaseuran paidassa. Haluan olla ensikaudella isossa roolissa ja sitä kautta haluan auttaa joukkuetta tappelemaan joka ilta voitosta, Elmeri kertoo.

 

Jokeriosastolla nähdään ensi kaudella myös tutut ”tommit”, kun vuoden jatkosopimukset solmittiin Tommi Angerviston sekä LP:n kapteenin Tommi Malisen kanssa.

 

– Hyvät fiilikset sopimuksesta! Loimaalla nyt pari vuotta pelanneena voin sanoa, että täällä on ihmisen hyvä olla. Tämä kausi on ollut tähän mennessä omalta osalta "uran" paras. Talven kun paiskii hommia niin mahdollisuus on kehittyä vielä seuraavalle tasolle, Angervisto kommentoi.

 

– Meillä on hyvä joukkue nyt ja jatkossa. Kipinää on vielä treenata ja pelata. Kiitos kotiin ja Selkäfixiin mahdollisuudesta jatkaa. Pelaan ensi vuonna tuloksellisesti paremmin kuin tänä vuonna, ja näytän itselleni, että osaan pelata, Malinen jatkaa.

 

Uusina ja tuoreina sopimuksina Loimaan Palloilijoiden riveissä jatkavat myös runkopelaajiin lukeutuvat Jaakko Sormunen, Nooa Hoikka sekä Akseli Åberg.

 

Kuluneella kaudella isoja steppejä ottanut Jokioisten kasvatti Akseli Åberg jatkaa vuoden sopimuksella, kun optiovuosi otettiin voimaan. Vuoden mittainen jatkosopimus solmittiin myös Hyvinkään Tahkon kasvatin Nooa Hoikan kanssa, sekä Palloilijoiden oman kasvatin ja joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluvan Jaakko Sormusen kanssa.

 

Sopimustilanne 21.9.

Angervisto Tommi (2022)

Hoikka Nooa (2022)

Hämäläinen Iiro (2022)

Iivonen Elmeri (2023)

Leijon Kasper (2023)

Malinen Tommi (2022)

Mäki Niko (2022)

Sormunen Jaakko (2022)

Åberg Akseli (2022)

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet