Rantasalo ja Hämäläinen Palloilijoita myös tulevat kaksi kautta

Tulevan kauden valmistelut ovat alkaneet ja sopimuksia on solmittu jo useita, niin Palloilijoiden miesten kuin myös naisten joukkueen osalta.

Miesten kokeneeseen kaartiin kuuluva Iiro Hämäläinen, 34, nähdään Palloilijoiden paidassa myös kaksi seuraavaa kautta. Urallaan 27 Superpesis -ottelua ja 131 Ykköspesis -ottelua tahkonnut joukkueen ikänestori jatkaa saviseudulla nälkäisin mielin.

 

– Loimaalla jatkamista ei tarvinnut miettiä kahta kertaa, pelaaminen on ollut hienon porukan kanssa nautinnollista kaudesta toiseen, kaupungin pesisyhteisössä vallitsee kannustava yhteisöllisyys ja seura hoitaa asiat viimeisen päälle, Hämäläinen kertoo.

 

Uunituore sopimus syntyi ripeästi, kun osapuolten tahtotilat kohtasivat.

 

– Mikä hienointa, seurajohdon kanssa oli välittömästi yhteinen toive kahden vuoden sopimuksesta, jolla saadaan rauhaa ja pitkäjänteisyyttä tekemiseen. Motivoituneena ja nälkäisenä treenikauteen, nyt paiskitaan töitä entistä kovempaa ja lähdetään viemään Loimaata kohti Ykkösen kärkikahinoita, hän jatkaa.

 

Palloilijoiden naisten kausi päättyi vastikään lohkofinaaleissa mutta tulevaisuuden suunnittelu sujuu hyvää vauhtia.

 

Loimaan oma kasvatti Sanni Rantasalo, 18, nähdään myös tulevaisuudessa kasvattajaseuransa väreissä, kun ”Sapan” kanssa on solmittu kahden vuoden jatkosopimus.

 

Kulunut kausi oli jälleen pelaajalle onnistunut, josta osoituksena etelälohkon etenijätilaston 3. sija sekä kärkilyöntitilaston voitto. 

 

– Tällä kaudella tuli paljon onnistumisia ja joukkue onnistui tavoitteissaan. Kauden jälkeen jäi heti taas odottamaan seuraavaa, Rantasalo kertoo.

 

Poikkeuksellisessa kesässä kuitenkin parasta Sannin mukaan oli, että ylipäätään pääsi kevään epätietoisuuden jälkeen pelaamaan.

 

– Pääasia tässä kaudessa oli, että pääsimme ylipäätään pelaamaan. Odotan jo, että pääsee taas treenaamaan joukkueella ja pitämään kivaa, hän jatkaa.

 

Lisää sopimusuutisia ei pidä kauaa odottaa, sillä lisää on tulossa heti huomenna.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet