Rasilaiset myös ensi kaudella valkovihreissä

Loimaan Palloilijoiden joukkueissa Rasilaisten määrä pysyy ennallaan, kun myös tulevalla kaudella Pöytyän kasvatit Heikki sekä Aino Rasilainen jatkavat Loimaalla.

Rasilaisten sisaruksista Heikki, 22, käytti sopimuksessaan olleen optiovuoden ja näin ollen jatkaa LP:n väreissä vuoden sopimuksella.

 

– Täytyy sanoa, että tosi helppo päätös jatkaa Loimaalla pelaamista. Loimaalla on luotuna ainakin hyvä pohja nuorelle joukkueelle, Rasilainen kommentoi.

 

Heikki on esiintynyt LP:n paidassa yhteensä 29:n ottelun verran kausilla 2015, 2017 sekä 2020. Kuluneella kaudella 100:n Ykköspesiksen runkosarjaottelun rajan rikkonut Rasilainen on totuttu näkemään kopparin tontilla mutta kuluvalla kaudella hän osoitti, että myös polttolinjassa homma toimii.

 

Sisaruksista nuorempi, Aino Rasilainen, 19, jatkaa niin ikään Palloilijoissa tuoreen 1+1 -vuotisen jatkosopimuksen myötä.

 

Etenkin erinomaisena sisäpelaajana tunnettu Aino on ollut iso osa kahdella viime kaudella, kun Palloilijoiden naiset ovat edenneet lohkofinaaleihin asti. Loimaalla ”Rasu” on pelannut 32 ottelua naisten suomensarjaa sekä lisäksi tyttöjen superpesistä 22:n ottelun verran.

 

Kopparin paikalla viihtyvä Rasilainen tuo vaihtoehtoja näin ollen myös ulkopeliin sen lisäksi, että kiistatta kuuluu monipuolisuudellaan sarjan parhaimpiin vaihtotilanteiden purkajiin.

 

Lisää sopimusuutisia tulossa jälleen lähipäivinä.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet