SUPPORT YOUR LOCAL

Vallitsevan poikkeustilanteen ja sen tuomien haasteiden edessä, haluaa Loimaan Palloilijat osaltaan pyrkiä auttamaan yhteistyökumppaneitaan ja paikallisia yrityksiä.

Näin ollen LP ottaa osaa Support Your Local -kampanjaan ja avaa omat somekanavansa yritysten käyttöön. Yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Palloilijoiden somekanavia mainospaikkana, nopeasti ja ilmaiseksi. Kampanja käynnissä toistaiseksi.

 

Koronaviruspandemia asettaa yritykset ennennäkemättömien haasteiden eteen ja Palloilijat osaltaan haluaa muistuttaa, miten tärkeää nyt on tukea paikallista. Käynnissä oleva tilanne rajoittaa toimintoja enemmän tai vähemmän mutta esim. verkkokaupat sekä lahjakortit ovat oiva tapa tukea paikallisia yrittäjiä tässä hetkessä.

 

Kumppani, toimi näin.

Mikäli haluat hyödyntää Palloilijoiden somekanavia markkinointialustana ja mainostaa tuotteita ja palveluja, ota yhteyttä sähköpostilla Jesse Jokiseen myynti@lpjuniorit.net.
Liitä mukaan vapaamuotoinen, ytimekäs teksti, jonka haluat näkyviin. Halutessasi liitä mukaan myös aiheeseen liittyvä kuva.

 

Julkaisemme kumppaneiden sisällöt mahdollisimman nopealla aikataululla Facebookin sekä Instagramin tarinoissa ja kootusti julkaisuina. Mikäli mieleen tulee ideoita, joilla voimme muuten paikallisia yrityksiä auttaa vaikeassa hetkessä, kuten näkyvyytemme avulla, voi sähköpostilla lähestyä myös näiden ideoiden tiimoilta.

 

Palloilijat haluaa kannustaa muitakin tahoja tukemaan paikallisia yrityksiä ja haastaa kampanjaan mukaan myös muut alueen urheiluseurat. Kaikki haluaa, että tilanne normalisoituu mutta sitä ennen pitää pyrkiä parhaansa mukaan auttamaan vaikeiden aikojen yli, oli sitten auttaminen suurta tai pientä.

 

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.

 

#tuepaikallista #supportyourlocal

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet