Susanna Alava palaa kasvattajaseuransa väreihin!

Loimaan Palloilijoiden naisten joukkue saa mieluisan lisäyksen riveihinsä, kun Susanna Alava on laittanut nimensä sopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

Viime kaudella MansePP:n riveissä SM-hopeaa voittanut Alava, 25, palaa Loimaalle kahdeksan kautta kestäneen Superpesis -kierroksen jälkeen.

 

– Nimi on paperissa, niin toki on hyvät fiilikset sopparista ja Loimaalle paluusta! Kova olen jännittämään, mutta eilen kun joukkueen ekaa kertaa tapasin niin aika äkkiä se jännitys laukesi, pirtsakka porukka! Ja toki paljon vanhoja tuttujakin, Alava kertoo.

 

Matka alkoi Loimaalta kauden 2012 päätteeksi Vihtiin, jossa ”Suski” viihtyi seuraavat kolme kautta vuosina 2013-2015. Vihdin verkkarit vaihtuivat Lappeenrantaan ja Pesä Ysien riveihin, joissa Alava edusti seuraavat neljä kautta vuosina 2016-2019. Viime kaudeksi Alava siirtyi MansePP:n riveihin ja kausi päättyi SM-hopeaan.

 

Kahdeksan kauden mittaisen matkan päätteeksi Alava palaa nyt kasvattajaseuraansa LP:n riveihin 177 Superpesis -ottelua kokeneempana.

 

– Tähän elämäntilanteeseen Loimaa oli paras ratkaisu ja aina ollut halu päästä takaisin kasvattajaseuraan pelaamaan. Kipinää tuo myös joukkueen tavoite nousta Ykköseen ja toivon, että pystyn osaltani siinä auttamaan, Alava jatkaa.

 

Kuva: Juuso Koro

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet