Tenavaleirille talkoolaiseksi?

Valtakunnallinen tenavaleiri järjestetään Loimaalla 13.-18.7.2020. Onnistuaksemme luomaan pesisnuorille ja heidän vanhemmilleen onnistuneen leirin tarvitsemme runsaasti apuvoimia erilaisiin talkootehtäviin.

Valtakunnallinen pesäpallon tenavaleiri on suunnattu E-ikäisille joukkueille. Leirille otetaan yli 100 joukkuetta. Tämänikäisten leirillä myös vanhempia ja muita kannustajia on runsaasti mukana. Vilskettä siis riittää paitsi pelikentillä myös Loimaan katukuvassa.

 

Kilpailukanslia, pääosa ruokailuista ja leirin tuomaritoiminta keskittyy Puistokadun koululle. Majoituskouluina toimivat Puistokadun koulun ja Liikuntahallin lisäksi Loimaan Keskuskoulu, Hirvikosken yhtenäiskoulu (toimii myös toisena ruokailukouluna) sekä Alastaron kirkonkylän koulu ja yläaste.

 

Onnistuaksemme luomaan pesisnuorille ja heidän vanhemmilleen onnistuneen leirin tarvitsemme runsaasti apuvoimia erilaisiin talkootehtäviin. Toivomme, että jokainen joukkue keräisi 35-40 talkoolaista. Keittiötehtäviin ja majoitusvalvontaan tarvitaan eniten talkoolaisia.

 

Ilmoittauduthan heti, kun tiedät voivasi osallistua. Viimeistään kuitenkin 31.5.2020

 

Voit ilmoittautua talkoolaiseksi lataamalla alapuolella olevasta linkistä lomakkeen ja lähettää sen täytettynä sähköpostilla. Tai voit myös laittaa suoraan sähköpostia.

 

> Lataa ilmoittautumislomake (Word-dokumentti)

 

Täytetyn lomakeen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen leena.pietila00@gmail.com

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet