Tommi Malinen jatkaa Palloilijoissa!

37+447 lyötyä juoksua miesten suomensarjassa 179 otteluun. 1+161 lyötyä juoksua 101 ykköspesis otteluun. Urallaan yhtä vaille 1300 kärkilyöntiä.

Tilastot kertovat kaiken tarvittavan, minkä sortin vahvistuksesta puhutaan, kun Tommi Malinen pukee edelliskesän tavoin Palloilijoiden pelinutun ylleen myös kesällä 2019.

 

Vuosi sitten sarjakautta oli jo pelattu yhden ottelun verran, kun ”Tom-Tom” Malinen liittyi Loimaan Palloilijoihin. Hämeenlinnan Paukun kasvatti oli monille joukkueesta tuttu, vastustajan väreistä. Etenkin MansePP:n paidasta. Tiedossa oli, että vahvistus saatiin etenkin kotiutusosastolle eikä odotusten suhteen jouduttu pettymään. Malinen osoitti läpi kesän olevansa sarjan yksi, ellei paras, kotiuttaja.

 

Kokemuksensa sekä lyötyjen juoksujen lisäksi hyvin pian huomattiin, että Malinen toi tullessaan joukkueeseen myös yhden mahtavan persoonan ja erinomaisen joukkuepelaajan lisää. Topi Tuuran kanssa he muodostivat jokerikaksikon, joka löi pinnoja ja olivatkin yksi iso syy sille, miksi LP porskutti menneenä kesänä aina Ykköspesiksen porteille asti.

 

Kesällä 2018 Malinen tuntui päässeen myös fanien suosioon, eikä ihme, sillä hyvänä päivänä mies pystyi käytännössä yksin kääntämään jossei pelejä, niin ainakin jaksoja. Etelälohkon lyöjätilastossa Malinen (2+41) jäi toiseksi, kun PunaMustien Lauri Helin voitti yhden lyödyn turvin pelattuaan kaksi ottelua enemmän. Pudotuspeleissä Malinen iski seitsemään otteluun 1+23 lyötyä juoksua ja keräsi 30 kärkilyöntiä.

 

"Ilman LP:tä minulla ei olisi lähelläkään yhtä mielenkiintoisia ja vaikeita haasteita ensi kesälle ratkottavaksi. Nousu koventuneessa sarjassa ja kivuton pesäpallopeli vielä tälle uralle. Jos näkisin ne tavoitteet mahdottomina, niin en yrittäisi. Ei tämä joukkue ole samanlainen tähtisikermä, jonka kapteenina menimme tappiotta kesän 2013 viime nousussani. Tässä on kuitenkin hyvä rakenne kaikkineen ja joukkue harjoittelee erinomaisesti. Tavoite on realistinen. Minä taasen en ole suurimmassa osassa niistä talven harjoituksista mukana ollut, mutta jokaisessa ajolöhdössä, jossa kesällä lyön, odotan itseltäni onnistumista joukkueelle. Uskoakseni seura tarvitsee minua ja minä seuraa, siinä on hyvä syy kirjoittaa tämä teksti. Ilo tuoda oma panos mukaan. Teen parhaani kovien tavoitteiden puolesta."

 

– Tommi Malinen

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet