Tuura ja Hämäläinen jatkosopimuksiin

Loimaan Palloilijat ovat sopineet jatkosta kahden kokeneeseen kaartiin kuuluvan pelaajan kanssa, kun nimensä paperiin pistivät seuraikonin statuksesta nauttiva Topi Tuura, sekä kahdella viime kaudella LP:n Kapteenina toiminut Iiro Hämäläinen.

Tuura, 31, kuuluu eittämättä heihin, joiden kasvot ovat tulleet tutuimmaksi loimaalaisessa pesäpallossa 2010-luvulla. Palloilijoiden kasvatille ensi kausi on peräti 12:sta peräkkäinen LP:n valkovihreissä.Urallaan myös Pöytyän Urheilijoiden sekä Jokioisten Koetuksen väreissä esiintyneen Tuuran tililtä löytyy yli 200 ottelua suomensarjasta sekä 34 Ykköspesis -ottelua.

 

Lyöntivoimansa myötä Tuura tuo osansa tulevan kauden joukkueen kotiuttajaosastoon, jonka lisäksi erinomaisena joukkuepelaajana tunnettu Topi tuo mukanaan rutkasti kokemusta. Tuuran jatkosopimus on vuoden mittainen.

  • Topi Tuura, 1-vuoden sopimus

Kokemusta tuo niin ikään Hämäläinen, 33, jonka sopimus on myös vuoden mittainen. Kaksi kautta Kapteenina toiminut Hämäläinen palasi Palloilijoihin kauden 2017 päätteeksi. Ensimmäisen visiittinsä Loimaalle mies teki Ykköspesiksessä kaudella 2013 mutta ikävien loukkaantumisten johdosta kausi jäi hänen kohdallaan vain kuuden ottelun mittaiseksi.

 

Kokenut kopparin tontilla viihtyvä Hämäläinen on ehtinyt urallaan pelaamaan Ykköspesistä 120 ottelun verran, jonka lisäksi myös Superpesis on tullut tutuksi 27 ottelun myötä Alajärven Ankkureiden sekä Hyvinkään Tahkon väreissä.

 

– Olen integroinut itseni niin hyvin Loimaalle, että kaupungista on tullut oikeastaan jo toinen koti, joten oli jo kauden aikana itselle selvää, että haluan täällä jatkaa, tuli nousua tai ei. Paluu Ykköspesikseen on ollut myös henkilökohtainen tavoite numero yksi, joten sen toteutuminen nousemalla suuresti arvostamani seuran väreissä on mahtava tunne. Kun seurajohto ilmoitti, että olisi mukavaa jos jatkaisin pelaamista Loimaalla ja päästiin yksityiskohdista yhteisymmärrykseen, niin kyllähän siinä pienet sambat tuli näillä öljylanteilla tanssittua. Tässä kohtaa kiitos seurajohdolle, asiat on viimeisen kahden vuoden aikana hoidettu mallikkaasti enkä usko asian muuttuvan jatkossakaan. Seurassa on selkeät suunnitelmat tulevaisuuteen ja joukkue näyttää kilpailukykyiseltä, joten eihän tässä malta odottaa, että päästään porukalla hommiin ja valmistautumaan kivikovaan sarjaan, Hämäläinen kommentoi.

  • Iiro Hämäläinen, 1-vuoden sopimus

Tulevan kauden joukkueen julkistusta jatketaan lähiaikoina.

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet