Vanhan LP:n tilanne

Vanha Loimaan Palloilijat Ry on poistumassa yhdistysrekisteristä. Löytyykö perinteikkäälle seuralle vielä jatkotarkoitusta?

Loimaan Palloilijat Juniorpesis perustettiin 2000-luvun alkupuolella jatkamaan perinteikästä loimaalaista pesäpallohistoriaa silloin vaikeuksiin ajautuneen Loimaan Palloilijoiden seuraajaksi. Loimaan Palloilijat Ry on perustettu 1932 ja omaa valtaisan määrän loimaalaisittain verrattain merkittävääkin historiaa. Tästä historiasta on upea määrä esimerkiksi tavarana, muistoesineinä ja dokumentteina päätynyt jo Loimaan Palloilijat Juniorpesiksen haltuun. Kiitos siitä kaikille ihmisille joiden autotalleista ja varastoista nämä ovat löytyneet.

 

Nyt tilanne on se, että Loimaan Palloilijat Ry on poistumassa yhdistysrekisteristä. Yhdistyksen johtokunta ei ole kokoustanut ja kokoontunut käytännössä ollenkaan toiminnan siirryttyä uuden seuran alaisuuteen. Ry on varsin perinteikäs ja uusikin seura on ottanut sen nimen käyttöön edustusjoukkueissaan, koska suurelle osalle loimaalaisista LP on aina LP, ei LP-j vaikka nykyään näin onkin käytännön tasolla.

 

Nykyisen seuran johtokunnasta ei löydy tällä hetkellä tarpeeksi resursseja ottaakseen vanhan LPn "haltuunsa". Vanha seura on päässyt eroon kaikista velvoitteistaan ja on näin ollen velaton. Mikäli nyt sinä kiinnostuit asiasta niin, että et halua vanhan LP:n poistuvat yhdistysrekisteristä, niin ota yhteyttä. Muussa tapauksessa perinteet jatkuvat lainopillisesti paikallisessa pesäpallo-osaamisessa vain uuden seuran toimesta ja vanha seura painuu lopullisesti historian kultaisille lehdille.

 

Uuden LP:n johtokunta toimii mielellään apuna mikäli jollain heräsi kiinnostus vanhaa seuraa tai sen tulevaisuutta kohden. Yhteydenotot mielellään sähköpostitse: puheenjohtaja@lpjuniorit.net

 

Tarkempaa tietoa vanhan LP:n tilasta saa seuran tämänhetkiseltä puheenjohtaja Lauri Pulkkiselta 040-7639023

    Copyright Loimaan Palloilijat Junioripesis ry.  •  Tietosuojaseloste  •  Palvelun toteutus: JPmedia

    Evästeet